Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επικό σκηνικό στο συμβούλιο - Ο Λιανός «πετσόκοψε» Τριαντάφυλλο και Ασημακόπουλο για τον καβγά τους

Η απίθανη ατάκα που έκανε τους πάντες να «λιώσουν» στα γέλια

18 Μαρτίου 2021 01:16
Survivor 4: Επικό σκηνικό στο συμβούλιο - Ο Λιανός «πετσόκοψε» Τριαντάφυλλο και Ασημακόπουλο για τον καβγά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επικό σκηνικό έλαβε τόπο στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τσακώνονται για ακόμη μια φορά, για να έρθει ο… διαιτητής Γιώργος Λιανός να κάνει άπαντες να γελάσουν με μια απίστευτη ατάκα του.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν σε έναν νέο καβγά, με τον Ασημακόπουλο να αναφέρει, ότι ο «Ντάφι» έχει τελειώσει για αυτόν σαν άνθρωπος, με αφορμή τις κατηγορίες του τραγουδιστή για τη στάση απέναντί του, με αφορμή το φαγητό που θέλησε να δώσει ο Γιώργος Κόρομι.

Survivor 4: Ο καβγάς Τριαντάφυλλου-Ασημακόπουλου και η επική ατάκα του Λιανού

Ο «Ασημακό» ήταν πολύ παραστατικός στις κινήσεις του για τις εντάσεις, που φέρνει ο συμπαίκτης του, για να παρέμβει εκεί ο Λιανός, που γελούσε. «Σε αυτά που λες μια ατάκα λείπει, το “μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια”», ανέφερε ο παρουσιαστής, σε μια ατάκα που έκανε τους παίκτες των δύο ομάδων να «λιώσουν» στα γέλια.

Ο τσακωμός, φυσικά, συνεχίστηκε κανονικά και ο «Ντάφι» συνέχισε, μιλώντας για τις αμφισβητήσεις του Ασημακόπουλου αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Survivor 4: Αποθέωσε Κοψιδά ο Τριαντάφυλλος - «Το σωστό είναι να φύγω εγώ»

Με αφορμή την σημερινή νίκη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor και την συγκλονιστική επίδοση του Γιώργου Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μια αξιοσημείωτη δήλωση.

Οι δυο παίκτες τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε μια συνεχή κόντρα και οι μπηχτές και τα καρφιά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους δεν έχουν τελειωμό.

Survivor 4: Από το κράξιμο... στην αποθέωση για τον Κοψιδά ο «Ντάφι»

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου ο Ντάφι να δήλωσε πως χαίρεται πως είναι μαζί με τον Κοψιδά υποψήφιοι προς αποχώρηση, γιατί είναι ευκαιρία να τον διώξει από το παιχνίδι, ωστόσο μετά την νίκη τους φαίνεται να άλλαξε γνώμη.

Ο Γιώργος Κοψιδάς απόψε σημείωσε άριστη επίδοση αγωνιστικά και αυτό τονίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ακόμα και από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ηθοποιό της ομάδας ενώ μάλιστα επισήμανε πως θα ήταν δίκαιο το βράδυ να αποχωρίσει ο ίδιος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share