Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Στο πρώτο 10ημερο του Απρίλη η ένωση - Θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς! (Video)

Θα γίνει χαμός στον Άγιο Δομίνικο

17 Μαρτίου 2021 13:53
Survivor spoiler: Στο πρώτο 10ημερο του Απρίλη η ένωση - Θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ένα spoiler "φωτιά" μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για την ένωση των δυο ομάδων που πολύ σύντομα θα παρακολουθήσουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Παράλληλα, αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο της εκπομπής η ένωση θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη, όπου θα διεξαχθεί και το πάρτι που βλέπουμε σε κάθε κύκλο.

Όσον αφορά τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είχε βρεθεί στο πάρτι της ένωσης και στον κύκλο που κέρδισε ο Ντάνος.

Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν εισπράξει έως τώρα οι «Διάσημοι» (Video)

Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρηματικά ποσά που έχουν εισπράξει έως τώρα οι «Διάσημοι». Η εκπομπή «Το Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα και πραγματικά τα νούμερα ζαλίζουν! Παράλληλα, σας ενημερώσαμε από το πρωί ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα και επιβεβαιώνεται το όνομα που σας αποκαλύψαμε!

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 66.000 ευρώ. Ο Αλέξης Παππάς αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 55.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά και των άλλων παικτών του Survivor στο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share