Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Μαρτίου 2021 22:28
Survivor spoiler 17/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 17/03: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο! Ποια ομάδα κερδίζει;

Χτες είδαμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι μπλε με έναν εκπληκτικό Αλέξη Παππά, ο οποίος χάρισε 4 νίκες στην ομάδα του, έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 10-9 και γλίτωσαν την ασυλία! Από την άλλη οι κόκκινοι ήταν ανταγωνιστικοί, με τους Κόρο και Ασημακόπουλο να μοιράζουν... ήττες για ένα έπαθλο που δεν καιγόντουσαν, από την στιγμή που δεν είχε έπαθλο φαγητού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 17/03

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Μπλε και κόκκινοι μπαίνουν στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία. Ένα έπαθλο που το κερδίζουν συνεχώς οι μπλε τις τελευταίες εβδομάδες και οι κόκκινοι το έχουν απολαύσει μόλις δύο φορές. Θα κερδίσουν οι κόκκινοι και θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας;.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/03) το έπαθλο της επικοινωνίας;

Μπορεί ακόμα ο ΣΚΑΙ να μην μας έχει δώσει πλάνα από το σημερινό αγώνισμα, αλλά με βάση τα υπόλοιπα αγωνίσματα που είδαμε μέσα στην εβδομάδα πιστεύουν ότι θα είναι ένας κλασικός αγωνιστικός στίβος μάχης με εμπόδια και στόχο.

Από τους κόκκινους συνεχίζουν να μένουν χαμηλά αγωνιστικά οι Κόρο και Ασημακόπουλος ενώ εκτός στίβου μάχης θα παραμείνουν για ακόμα μια μέρα οι Γιώργος Κοψιδάς και Τριαντάφυλλος, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ!

Survivor spoiler 17/03 Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε οι κόκκινοι σπάνε το σερί και κατακτούν τη νίκη! Πρώτη μετά από τέσσερις σερί ήττες! Οι κόκκινοι επομένως θα είναι οι παίκτες που θα επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share