Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποκλειστικό: Τέλος οριστικά από το Survivor o Γιώργος Κοψιδάς - Αποχωρεί με πίεση 9 η μεγάλη και 4 η μικρή!

Τραγικός επίλογος για τον ηθοποιό στο Survivor!

16 Μαρτίου 2021 22:00
Survivor spoiler αποκλειστικό: Τέλος οριστικά από το Survivor o Γιώργος Κοψιδάς - Αποχωρεί με πίεση 9 η μεγάλη και 4 η μικρή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ακόμα μια πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αφού ο Γιώργος Κοψιδάς είναι και με τα δύο πόδια εκτός Survivor!

Μετά την τεράστια επιτυχία μας με την αποκάλυψη της αποχώρησης του Πάνου Καλίδη, ακόμα μια αποκάλυψη σας φέραμε πρώτοι στο φως και αφορά εκείνη του Γιώργου Κοψιδά. Από το πρωί της Δευτέρας σας αποκαλύψαμε πως ο ηθοποιός δεν γίνεται να αντέξει και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να έχεις πληροφορίες για να τα καταλάβεις. Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι την αποχώρηση της Κάτιας, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι την αποχώρηση της Μαριπόζα, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι την αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη, το ίδιο κάνουμε και με εκείνη του Γιώργου Κοψιδά!

Survivor spoiler αποχωρεί ο Κοψιδάς

Ο ίδιος ο ηθοποιός θέλει σαν τρελός να παραμείνει στο Survivor όμως το κορμί του δεν αντέχει! Το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου επικοινώνησαν με τον Άγιο Δομίνικο και επιβεβαίωσαν πως η αποχώρηση του Κόψι είναι θέμα ωρών! Μάλιστα σήμερα (16/03) αναμένεται να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν αποκλείουμε να το ζήτησε ο ίδιος από την Νικολέτα ώστε να αποχωρήσει.

Πληροφορίες μας ανέφεραν πως τα νέα από το νοσοκομείο για τον Γιώργο Κοψιδά ήταν πολύ άσχημα! Συγκεκριμένα η πίεση του ηθοποιού, ο οποίος είναι και vegan και στερείται αρκετές σημαντικές τροφές, έπεσε στο 9 η μεγάλη και 4 η μικρή!

Survivor spoiler

Survivor spoiler: Πότε θα φύγει ο Γιώργος Κοψιδάς;

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor! Ωστόσο επειδή υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις δεν αποκλείεται η παραγωγή να το παρουσιάσει έτσι ώστε να φανεί πως ο Γιώργος Κοψιδάς έφυγε μέσω ψηφοφορίας! Θα είναι υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη και δεν αποκλείεται να φύγει στη "ζούλα" ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα! Πάντως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Γιώργος Κοψιδάς θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor και πολύ σύντομα θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share