Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» η Μαριπόζα - «Ντροπή για αυτό που κάνετε στον Τριαντάφυλλο»

Έξαλλη και η Έλενα Κρεμλίδου όσα έγιναν

15 Μαρτίου 2021 14:23
Survivor 4: «Ξέσπασε» η Μαριπόζα - «Ντροπή για αυτό που κάνετε στον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» για τη συμπεριφορά των παικτών της κόκκινης ομάδας προς τον Τριαντάφυλλο προχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου, που επίσης τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό του Survivor.

Ο καυγάς της Κόκκινης ομάδας κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι όταν ψάρεψε ο Κόρο, αποφάσισε να μην δώσει καθόλου από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά, ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου, που έκανε και μια αποκάλυψη για τον Τζέιμς, θέλησε να τονίσει πόσο άδικο είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Έλενας Κρεμλίδου για το θέμα του Τριαντάφυλλου

«Αυτό είναι ντροπή, παιδιά εντάξει. Ό, τι και να έχει κάνει, το να μην του δίνουν φαγητό είναι απλά κακό, δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Έλενα Κρεμλίδου "Πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, πόσο;"

Survivor 4: Αρκετές είναι οι αντιδράσεις σχετικά με το τι γίνεται στο Survivor, και συγκεκριμένα από τους πρώην παίχτες που είχαν πάρει μέρος με την πιο πρόσφατη να είναι από την Έλενα Κρεμλίδου.

Survivor 4: Τα σχόλια της Έλενας Κρεμλίδου για το χθεσινό (10/03) επεισόδιο

Η Έλενα Κρεμλίδου που πριν λίγες ημέρες παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε για την δικαστική διαμάχη που παραλίγο να δημιουργηθεί λόγω της συμμετοχής της στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης στόχευσε στα story σχολιασμού που έκανε στο instagram της, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε μια απίστευτη επίθεση του Ασημακόπουλου και του Κόρομι στον Ντάφυ και εκείνη που έχει εκφράσει πολλές φορές τα αρνητικά συναισθήματά της για τον πρώτο, δήλωσε:

Η ανάρτηση της Κρεμλίδου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

"Δεν θα πω πολλά απόψε αλλά πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, χωρίς να πάρω θέση, πόσο κακός. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος αλλά βγαίνει πολύ κακός με αυτά που επιλέγει να πει. Αυτά, χωρίς να πάρω την μεριά του Τριαντάφυλλου."

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share