Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 14/03: Καθόλου τυχαία η είσοδος της Ελένης Χαμπέρη - Η γνωριμία με την Ελευθερία Ελευθερίου

Συνδέονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης

14 Μαρτίου 2021 11:43
Survivor spoiler 14/03: Καθόλου τυχαία η είσοδος της Ελένης Χαμπέρη - Η γνωριμία με την Ελευθερία Ελευθερίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φαίνεται πως η Ελένη Χαμπέρη μόνο τυχαία δεν μπήκε στο Survivor, με την ίδια να γνωρίζεται με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από το παιχνίδι, δείχνοντας ακόμη μια σύνδεση μεταξύ των παικτών.

Survivor spoiler: Η άγνωστη σχέση Ελένης-Ελευθερίας

Όπως αποκάλυψαν οι Roomies στο Mega, η νέα παίκτρια στο Survivor δούλευε ως υποδοχή στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Νίκο Βέρτη, επομένως οι δυο τους γνωρίζονται.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης, όπως αποκάλυψαν επίσης οι Roomies ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον χαμό να πραγματοποιείται στα social media για αντίπαλό του.

Λίγα λόγια για την Ελένη Χαμπέρη

"Είναι πάρα πολύ καλή φίλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν έναν κοινό γνωστό. Είναι η τελευταία παίκτρια. Μπήκε την τελευταία στιγμή. Έφυγε σήμερα από Ελλάδα. Την βάλανε εχθές αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο. Την είχαν από πριν, δεν θα έμπαινε κανονικά, αλλά την έβαλαν σαν αντικατάσταση της Μαριπόζα που ουσιαστικά αποχώρησε. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 5 νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, το κορίτσι αυτό είναι το έκτο. Σε 6 ώρες από τώρα θα μπουν στο παιχνίδι οι πρώτοι τέσσερις και θα τους δούμε την Κυριακή τηλεοπτικά. Εάν όντως αποχωρήσει κάποιος άλλος δεν ξέρω τι θα γίνει κι αν θα μπουν κι άλλοι."

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share