Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor: Άλλοι κορωνοπάρτι και άλλοι boat party - Ξεσάλωσαν οι μπλε στο σκάφος του Ατζούν

Τα έδωσαν όλα στον χορό!

7 Μαρτίου 2021 23:34
Survivor: Άλλοι κορωνοπάρτι και άλλοι boat party - Ξεσάλωσαν οι μπλε στο σκάφος του Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί στον φετινό κύκλο του Survivor, και αυτό δεν ήταν άλλο παρά ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα πολυτελές σκάφος.

Όλοι οι παίκτες της Μπλε Ομάδας δήλωσαν ότι έκαναν τον πιο ευχάριστο και απολαυστικό ύπνο, μιας και ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η μέρα.

Ένα τεράστιο και πολυτελέστατο σκάφος έφτασε στην παραλία και οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντικρίζουν!

Μουσική, χορός και ξέφρενο πάρτι ήταν οι σημερινοί πρωταγωνιστές και όλοι οι παίκτες αφού έφαγαν αρκετά, απόλαυσαν τον καιρό και τα τραγούδια του Πάνου Καλίδη!

Survivor party

Survivor σκάφος πάρτι

Πάρτι σε σκάφος στο Survivor

Σκάφος Survivor

Survivor spoiler: Τέλος η φιλία Τζέιμς και Μπάρτζη - Χωρίζονται και παλεύουν ποιος θα φύγει από το ριάλιτι

Survivor spoiler: Φοβερές θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor, αφού η φιλία του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη φαίνεται πως έρχεται στο τέλος της, μετά από όσα έγιναν εσχάτως, με αποτέλεσμα να χωριστούν και να παλέψουν για το ποιος θα φύγει.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για το «παρεάκι των τριών», όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο Πάνος Καλίδης. Ο Τζέιμς Καφετζής είδε μπροστά του μια «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεν και επιθέσεων, τόσο από τους αντιπάλους όσο από τους συμπαίκτες του, με την έλευση του Σάκη Κατσούλη να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το «γκρέμισμα» της ηγεμονίας του στην «μπλε» παραλία, αφού αυτή τη στιγμή ο ίδιος και ο Σάκης παλεύουν για το ποιος θα είναι αρχηγός.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται, ότι ο Σάκης έχει ένα προβάδισμα, αφού έχει συγκεντρώσει στην υποομάδα του αρκετούς παίκτες, με την προσθήκη πρωτίστως της Μαριαλένας και δευτερευόντως του Καλίδη να είναι κομβικές, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει ένα «πλήγμα» στον διοργανωτή boat party, αν και η στρατηγική του μοιάζει ακόμη να έχει αποτελέσματα, μιας και βάζοντας τον τραγουδιστή στον τάκο, κατάφερε να διώξει τον Κρις Σταμούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share