Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor 4 - trailer 03/03: Άσχημος τραυματισμός Ντάφυ - Τσακωμοί στην καλύβα των Μπλε

Μετά την κίνηση του Τζέιμς να δείξει τον Καλίδη αλλάζουν οι ισορροπίες ξανά!

3 Μαρτίου 2021 11:39
Survivor 4 - trailer 03/03: Άσχημος τραυματισμός Ντάφυ - Τσακωμοί στην καλύβα των Μπλε
Από Σοφία Φυρογένη

Survivor 4: Μπορεί να άργησε σήμερα ο ΣΚΑΙ να βγάλει το trailer του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας το αναλύσει. Τι πρόκειται να δούμε απόψε 03/03;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη τον παίκτη που τελικά αποχωρεί από το Survivor, ωστόσο εκτός από αυτό, θα κάνουμε και την καθιερωμένη ανάλυση του trailer για να δούμε τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα!

Όσα θα δούμε απόψε στο Survivor

Συγκεκριμένα στο trailer, βλέπουμε να επικρατεί ένταση στην καλύβα των Μπλε μετά τα χθεσινά, δηλαδή την απόφαση του Τζέιμς να δώσει τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Καλίδη! Ο τραγουδιστής εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός μπροστά σε όλη την ομάδα ενώ στην κάμερα, όταν εμφανίζεται μόνος του, αναφέρει πως η εμπιστοσύνη στην παρέα που είχε μόλις κλονίστηκε!

Survivor James Καφετζής

Τι θα δούμε στο αγώνισμα;

Αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα και οι Κόκκινοι πάνε για ακόμα μια φορά δυναμικά, έχουν κάνει τόσα σερί νικών άλλωστε γιατί να μην έχουν φόρα; Εκεί θα συναντήσουν τον Ατζούν που πήρε την θέση του Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και κάποιες ημέρες επειδή γέννησε η σύντροφός του!

Αγώνισμα ξηράς, με τα κλασικά εμπόδια και απαίτηση ταχύτητας! Πάλι θα κριθούν όλα στο στόχο, όπως γίνεται κλασικά! Μόνο που στο trailer βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται στο κεφάλι, κάτι που σίγουρα θα ταράξει και τη δική του ψυχολογία αλλά και τον συμπαικτών του! Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού θα φαγωθούν!

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share