Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Survivor 4: Απίστευτη κίνηση του Τζέιμς - Έδωσε τον Καλίδη υποψήφιο και ρίσκαρε την παραμονή του

Δεν έδωσε τον Μπάρτζη παρότι έλεγε ότι είναι δημοφιλέστερος...

3 Μαρτίου 2021 01:29
Survivor 4: Απίστευτη κίνηση του Τζέιμς - Έδωσε τον Καλίδη υποψήφιο και ρίσκαρε την παραμονή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δε διάλεξε με βάση αγωνιστικά κριτήρια στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, αλλά κυρίως με ποιον τρόπο θα έφευγαν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, δίνοντας τον Πάνο Καλίδη ως υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τους δύο εν λόγω παίκτες.

Το συμβούλιο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, η οποία πήρε σχεδόν ομόφωνα την απόφαση του να βγάλει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη, μαζί με τον Κρις. Ο λόγος, μετά τις εννέα ψήφους του Αλέξη, πήγε στον Τζέιμς, που έπρεπε να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: Υποψήφιοι μαζί με τον Κρις ο Αλέξης και ο Πάνος

Παρότι είχε αναφέρει προηγουμένως, ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε βγει δημοφιλέστερος παίκτης σε προηγούμενη ψηφοφορία, εν τέλει υπέδειξε τον Πάνο Καλίδη, προκαλώντας αντιδράσεις για την επιλογή του.

Survivor spoiler: Τέλος η κλίκα στην μπλε ομάδα - Χτυπά η «καμπάνα» της αποχώρησης για Τζέιμς, Άννα Μαρία, Μπάρτζη και Καλίδη

Survivor spoiler: Απίθανες ανατροπές έρχονται στο Survivor τον επόμενο καιρό, αφού παίκτες που έμοιαζαν να βρίσκονται στο «απυρόβλητο» φαίνεται να κινδυνεύουν, με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να βλέπουν τη θέση τους να μην είναι βέβαιη.

Η κλίκα στην μπλε ομάδα είναι γνωστή, περιλαμβάνοντας αυτά τα άτομα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την προσπάθεια να ενταχθούν και οι καινούργιοι παίκτες να αποτυγχάνει, αφού η αναφορά του Τζέιμς σε ήττες εξαιτίας της έλευσης των Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά και Γιώργου Ταβλαδάκη, αποτέλεσε ένα μεγάλο λάθος στην προσπάθεια να τους φέρει κοντά στην υποομάδα του.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης επιχειρούν να φέρουν την κατάσταση στα άκρα, με την Ελευθερία Ελευθερίου σε πιο σιωπηλό ρόλο. Οι τρεις τους πιστεύουν, ότι κοντράροντας τη μεγάλη κλίκα, που με κάθε αφορμή και ειδικά στις ήττες στα αγωνίσματα, επιχειρεί να τους «στριμώξει» με τη δικαιολογία της υποτιθέμενης μειωμένης απόδοσης, θα καταφέρουν να… γυρίσει ο τροχός και να πάρουν εκείνοι το πάνω χέρι.

Survivor spoiler: Κρίνεται η ηγεσία στην μπλε ομάδα στις επόμενες ώρες

Αν, μάλιστα, καταφέρουν να πάρουν ως συμμάχους και τους τρεις νέους παίκτες, κάθε ισορροπία θα αλλάξει. Προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς εκείνοι δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει με ποιο «στρατόπεδο» θα συνταχθούν. Κάπως έτσι, οι ελπίδες των τριών του περιθωρίου περιορίζονται στο αν θα μείνουν ο Κρις και ο Αλέξης, ώστε να συνεχίσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα αποχωρήσει σίγουρα ένας της κλίκας, με πιθανότερο «θύμα» τον Πάνο Καλίδη.

Εφόσον το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε και η υπόλοιπη υποομάδα κινδυνεύει άμεσα. Με βάση όσα αναφέρονται, μάλιστα, από το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, η Άννα Μαρία, ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης δε συγκεντρώνουν ιδιαίτερη συμπάθεια, κάτι που σημαίνει πως, αν βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα κινδυνεύουν άμεσα.

Η «καμπάνα», λοιπόν, χτυπά για την κλίκα, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την αλλαγή στάσης του Τζέιμς στην ψηφοφορία αποχώρησης. Μένει να φανεί το ποιος θα επιβιώσει στην αποχώρηση της Τετάρτης (3/3), ώστε να γίνει βέβαιο το ποιος θα έχει σύντομα το πάνω χέρι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share