Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Διαλύεται» και η κλίκα - Μπάρτζης και Καλίδης τσακώθηκαν… για το ποιος θα ψηφιστεί

«Εμφύλιος» χωρίς τέλος στην παραλία

3 Μαρτίου 2021 01:07
Survivor 4: «Διαλύεται» και η κλίκα - Μπάρτζης και Καλίδης τσακώθηκαν… για το ποιος θα ψηφιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κλίκα των ισχυρών στο Survivor στην πλευρά της «μπλε» παραλίας φαίνεται, ότι αρχίζει να «διαλύεται», με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να τσακώνονται… για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να έχει την επιλογή για το ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τους Μπάρτζη και Καλίδη να του ζητούν αμφότεροι να τους ορίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθούν, με τον Κρις επίσης νωρίτερα να γίνεται έξω φρενών.

Survivor 4: «Αλληλοσκοτώνονται»... για το ποιος θα βρεθεί υποψήφιος

Ο Τζέιμς προσπάθησε να τους ηρεμήσει, αλλά τα πνεύματα έχουν «οξυνθεί», με τους δύο παίκτες να μην κρύβουν τα νεύρα τους και τον Νίκο, ειδικά, να αποχωρεί από τη συζήτηση, όταν εκείνη πήγε στο ποιος είναι δημοφιλέστερος, ώστε να υποδειχθεί ως υποψήφιος, για να φύγουν οι Αλέξης και Κρις.

Survivor spoiler: Τέλος η κλίκα στην μπλε ομάδα - Χτυπά η «καμπάνα» της αποχώρησης για Τζέιμς, Άννα Μαρία, Μπάρτζη και Καλίδη

Survivor spoiler: Απίθανες ανατροπές έρχονται στο Survivor τον επόμενο καιρό, αφού παίκτες που έμοιαζαν να βρίσκονται στο «απυρόβλητο» φαίνεται να κινδυνεύουν, με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να βλέπουν τη θέση τους να μην είναι βέβαιη.

Η κλίκα στην μπλε ομάδα είναι γνωστή, περιλαμβάνοντας αυτά τα άτομα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την προσπάθεια να ενταχθούν και οι καινούργιοι παίκτες να αποτυγχάνει, αφού η αναφορά του Τζέιμς σε ήττες εξαιτίας της έλευσης των Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά και Γιώργου Ταβλαδάκη, αποτέλεσε ένα μεγάλο λάθος στην προσπάθεια να τους φέρει κοντά στην υποομάδα του.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης επιχειρούν να φέρουν την κατάσταση στα άκρα, με την Ελευθερία Ελευθερίου σε πιο σιωπηλό ρόλο. Οι τρεις τους πιστεύουν, ότι κοντράροντας τη μεγάλη κλίκα, που με κάθε αφορμή και ειδικά στις ήττες στα αγωνίσματα, επιχειρεί να τους «στριμώξει» με τη δικαιολογία της υποτιθέμενης μειωμένης απόδοσης, θα καταφέρουν να… γυρίσει ο τροχός και να πάρουν εκείνοι το πάνω χέρι.

Survivor spoiler: Κρίνεται η ηγεσία στην μπλε ομάδα στις επόμενες ώρες

Αν, μάλιστα, καταφέρουν να πάρουν ως συμμάχους και τους τρεις νέους παίκτες, κάθε ισορροπία θα αλλάξει. Προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς εκείνοι δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει με ποιο «στρατόπεδο» θα συνταχθούν. Κάπως έτσι, οι ελπίδες των τριών του περιθωρίου περιορίζονται στο αν θα μείνουν ο Κρις και ο Αλέξης, ώστε να συνεχίσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα αποχωρήσει σίγουρα ένας της κλίκας, με πιθανότερο «θύμα» τον Πάνο Καλίδη.

Εφόσον το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε και η υπόλοιπη υποομάδα κινδυνεύει άμεσα. Με βάση όσα αναφέρονται, μάλιστα, από το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, η Άννα Μαρία, ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης δε συγκεντρώνουν ιδιαίτερη συμπάθεια, κάτι που σημαίνει πως, αν βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα κινδυνεύουν άμεσα.

Η «καμπάνα», λοιπόν, χτυπά για την κλίκα, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την αλλαγή στάσης του Τζέιμς στην ψηφοφορία αποχώρησης. Μένει να φανεί το ποιος θα επιβιώσει στην αποχώρηση της Τετάρτης (3/3), ώστε να γίνει βέβαιο το ποιος θα έχει σύντομα το πάνω χέρι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share