Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/03 part.2: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαρτίου 2021 09:30
Survivor spoiler 03/03 part.2: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης σήμερα (03/03) στο Survivor 4! Ποιος παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κρις Σταμούλης, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλίδης! Εξ' αρχής φαίνεται μια ψηφοφορία αρκετά δύσκολα για προβλέψεις! Τρεις παίκτες που έχουν το δικό τους κοινό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα συμβεί αν δεν πάρει τα τελικά αποτελέσματα στα χέρια του!

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει μέρος σ' αυτά από την Ελλάδα! Με τι τρόπο; Θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μαζί όμως με την εν Ελλάδι παρέμβαση του παρουσιαστή θα δούμε και ποιος παίκτης θα πάρει την άγουσα για την Ελλάδα! Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως για πρώτη φορά φέτος είχαμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα ΚΑΙ στους τρεις υποψηφίους! Δηλαδή η διαφορά του πρώτου από τον τρίτο ήταν τόσο μικρή που ήταν αναστρέψιμη!

Survivor spoiler 03/03: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler 03/03: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;

Γι' αυτό δεν χωράνε προγνωστικά! Προς το παρόν γνωρίζουμε αυτό! Με βάση ψηφοφορίας που γίνονται σε διάφορα sites στην Ελλάδα αλλά και στη δική μας, φαβορί για να αποχωρήσει απόψε από το Survivor 4 είναι ο Κρις Σταμούλης. Αλλά και σ' αυτές τις ψηφοφορίες η διαφορά είναι μικρή άρα αναστρέψιμη!

Πάντως θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν τελικά αποχωρήσει ένας εκ των Αλεξ ή Κρις! Πρώτον για να δούμε απίστευτα σκηνικά στο συμβούλιο με τον αποχωρήσαντα να μην χαιρετά σχεδόν κανένα συμπαίκτη του αλλά και τα πανηγύρια που θα ακολουθήσουν! Επίσης τεράστιο ενδιαφέρον θα έχουν και οι επόμενες μέρες στη παραλία, αφού όποιος από τους δύο παραμείνει θα απομονωθεί μόνος του εντελώς στην παραλία. Εκεί σίγουρα βέβαια θα παίξει το ενδεχόμενο της ανταλλαγής με παίκτη της κόκκινης ομάδας!

Περισσότερα ωστόσο όταν έχουμε το σίγουρο Survivor spoiler σχετικά με το ποιος παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο με τελικό προορισμό την Ελλάδα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share