Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Λιανός - Εσπευσμένα στην Ελλάδα

Ενημέρωσε τους παίκτες τι θα γίνει όσο λείπει

3 Μαρτίου 2021 00:37
Survivor 4: Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Λιανός - Εσπευσμένα στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός Survivor βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τους παίκτες, ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα και δε θα είναι παρών δια ζώσης στο συμβούλιο αποχώρησης.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης χρειάστηκε για λίγες μέρες να βρεθεί πίσω στην πατρίδα, καθώς η σύντροφός του γέννησε το τέταρτο παιδί του, με τον ίδιο να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να του δίνει την άδεια να δει τη γυναίκα και την νεογέννητη κορούλα του.

Survivor 4: Αποχώρησε, αλλά θα είναι παρών στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα είναι παρών στο συμβούλιο αποχώρησης. Συγκεκριμένα, ο Λιανός είπε στους παίκτες, ότι θα το παρουσιάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, βρίσκοντας έτσι τη λύση στο ζήτημα, που προέκυψε.

Survivor spoiler: Δεν θα φάμε Ατζούν στη μάπα - Πως θα γίνουν τα γυρίσματα όσο ο Λιανός είναι στην Ελλάδα;

Survivor spoiler: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε πατέρας για τέταρτη φορά! Πως επηρεάζει όλο αυτό την παρουσία του στο Survivor!

Εμείς σε αντίθεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρουμε τις πηγές μας και σύμφωνα με το "Ευτυχείτε" ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και στο σπίτι του από την περασμένη Παρασκευή! Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, όπου και ανήκει αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την απουσία του από το Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αρχικά τόνισε πως τα συμβούλια έχουν γυριστεί κανονικά όλα, εκτός από εκείνο της αποχώρησης, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η live ψηφοφορία του κοινού! Ωστόσο και εκεί δεν θα δούμε Ατζούν αφού με κάποιον τρόπο ο Γιώργος Λιανός θα συνδεθεί από την Ελλάδα και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αποχώρησης, με το συμβούλιο στην ουσία να κρατάει ελάχιστα λεπτά.

Survivor Πως θα γίνουν τα γυρίσματα όσο ο Λιανός είναι στην Ελλάδα;

Survivor spoiler: Τι θα συμβεί με τα αγωνίσματα της επόμενης εβδομάδας

Όσον αφορά τα αγωνίσματα, γι' αυτή την εβδομάδα έχουν γυριστεί όλα! Φανταστείτε δηλαδή πόσες μέρες πίσω είναι τα επεισόδια που βλέπουμε στις οθόνες μας. Το πρόβλημα προκύπτει με αυτά τις επόμενες εβδομάδας! Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, θα κάνει σπικάζ ο ίδιος από την Ελλάδα και απλά ο Ατζούν θα δώσει το παρόν την ώρα του αγωνίσματος, αλλά όχι στην περιγραφή τους!

Τώρα, επειδή αρκετοί ρωτάτε, ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να μείνει στην Ελλάδα μια βδομάδα αναγκαστικά λόγω καραντίνας! Όταν κάποιος έρχεται από το εξωτερικό, λόγω κορωνοϊού, επιβάλλεται για μια βδομάδα να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του! Πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις τελειώσει η καραντίνα ο Γιώργος Λιανός θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο. Οπότε τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή ο παρουσιαστής θα βρίσκεται σπίτι του με την οικογένειά του.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share