Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 24/02: Η κωλοτούμπα του αιώνα από τον Κώστα - Τα βρίσκει με τον Ντάφυ για να μην τον "φάνε"! (video)

Τραυματίζεται άσχημα η Ελευθερία Ελευθερίου!

24 Φεβρουαρίου 2021 08:23
Survivor trailer 24/02: Η κωλοτούμπα του αιώνα από τον Κώστα - Τα βρίσκει με τον Ντάφυ για να μην τον
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer: Αγώνας ασυλίας σήμερα στο (24/02) αλλά πριν από αυτό έχουμε τρομερό παρασκήνιο στις παραλίες με τον Κώστα Παπαδόπουλο να κάνει την τούμπα του αιώνα για να μην τον "φάνε"!

Για αρχή, ο Κώστας Παπαδόπουλος στο trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω, μετά από τους απίστευτους τσακωμούς του με τον Τριαντάφυλλο, κάνει στροφή 360 μοιρών και φαίνεται πως αυτοί οι δυο γίνονται φιλαράκια! Εννοείται πως αυτό από την στιγμή που πέφτει στην αντίληψη της Σοφίας Μαργαρίτη, την εξωθεί στα άκρα και κάνει λόγω περί κωλοτούμπας για να καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Σήμερα, ωστόσο, έχουμε έπαθλο επικοινωνίας! Μπορεί μέχρι στιγμής αυτό το έπαθλο να άνηκε στην Μπλε ομάδα που το κέρδιζε συνέχεια, όμως την προηγούμενη Τετάρτη, οι Κόκκινοι κατάφεραν κι έσπασαν το σερί και για πρώτη φορά γεύτηκαν κι αυτοί την ομορφιά του συγκεκριμένου επάθλου! Λέτε να το κάνουν και σήμερα μιας και οι Μπλε τους έχουν πάρει φαλάγγι στις ασυλίες; Τι αναφέρει το αρχικό μας spoiler;

Survivor trailer 24/02: Η κωλοτούμπα του αιώνα από τον Κώστα

Το αγώνισμα φαίνεται σκληρό και άκρως απαιτητικό! Δεν έχει το στοιχείο του νερού αλλά και πάλι απαιτεί αντοχή, ταχύτητα και συνεργασία που η ιστορία έχει δείξει ότι δεν είναι το ατού των ομάδων! Την ώρα του στίβου μάχης θα έχουμε κι έναν σοβαρό τραυματισμό για την Ελευθερία Ελευθερίου στο γόνατο! Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα γι' αυτήν. Σαν να το είχε προαίσθημα πως κάτι κακό θα της συμβεί και ζήτησε να αποχωρήσει...

Πέρα από όλα αυτά, ωστόσο, σήμερα είναι σημαντική ημέρα γιατί στο συμβούλιο του νησιού, ότι κι αν γίνει στο αγώνισμα, όποιος κι αν είναι ο νικητής, η Κόκκινη ομάδα θα παρουσιαστεί και θα αποχαιρετήσει μια από τις τρεις κοπέλες που έχουν τεθεί ήδη ως προτεινόμενες.

Θα επανέλθουμε με όλα τα αντίστοιχα spoils, λες και δεν μας ξέρετε!

Δείτε το trailer του σημερινού (24/02) επεισοδίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share