Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας - Θα γίνει αρνητική

Αυτό το αστείο με την Ανθή Σαλαγκούδη πρέπει να τελειώνει χτες!

18 Φεβρουαρίου 2021 12:36
Survivor spoiler: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας - Θα γίνει αρνητική
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρέχουν και δεν φτάνουν στη παραγωγή του Survivor 4 ώστε να αποφύγουν το... ατύχημα! Ποιο θα είναι αυτό; Μα φυσικά να χάσει σε τηλεθέαση.

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την Ανθή Σαλαγκούδη να μένει εύκολα στο παιχνίδι και όλοι γνωρίζουμε πως γίνεται αυτό! Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους δαπανούν αρκετά ευρώ για να πληρώνουν μηνύματα ώστε να παραμένει η Ανθή στο παιχνίδι. Έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν άρα περνάει ο λόγος τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στην Ατζούν μίντια, ούτε στους τηλεθεατές! Σ' όποια διαδικτυακή ψηφοφορία και να έβλεπες χτες, όπως και στην δική μας, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν εύκολα τελευταία στο ερώτημα "Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor"!

Οι ψήφοι ανάμεσα σε Περικλή και Κρις ήταν πολύ κοντά ενώ αρκετά ψηλά ήταν ο Αλέξης Παππάς! Ο Ατζούν όμως είναι έξυπνος άνθρωπος και βλέπει μπροστά. Και τι αντικρίζει; Χαμένη τηλεθέαση. Με τις ψηφοφορίες όπως γίνονται τώρα όχι απλά η Ανθή θα φτάσει μέχρι τέλος αλλά και κατακτήσει και το Survivor, δημιουργώντας ένα δεδικασμένο πως όποιος παίκτης έχει οικονομική επιφάνεια θα μπορεί να φτάνει μακριά στο Survivor ακόμα και αν δεν το αξίζει!

Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας στο Survivor

Survivor spoiler: Κίνηση ματ της παραγωγής

Μπορεί η παραγωγή να μην θέλει να κάνει συνεχώς αλλαγές ωστόσο δεν γίνεται διαφορετικά! Η Ανθή αγωνιστικά είναι πάτος, με τις ήττες να διαδέχονται η μια την άλλη και ταυτόχρονα πετάει εκτός πιο άξιους συμπαίκτες της! Αυτό πρέπει να αλλάξει και έτσι η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει την ψηφοφορία για δεύτερη φορά. Δηλαδή να κάνει την ψήφο αρνητική. Εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα διότι όσοι ψηφίζουν κάποιον άλλον παίκτη να παραμείνει θα ψηφίζουν όλοι την Ανθή να φύγει!

Και εδώ που τα λέμε θα πρέπει να γίνει αυτό ή έστω η οικογένειά της να καταλάβει πως δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό! Καταστρέφεται ένα τηλεοπτικό προϊόν και τα νεύρα χιλιάδων τηλεθεατών!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share