Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτες εκφράσεις Παππά για Τριαντάφυλλο και «Κόκκινους» - «Είναι τσοπάνης κι εκείνοι πρόβατα»

«Καρφιά» από τον ηθοποιό που δεν κρατά κανένα πρόσχημα

9 Φεβρουαρίου 2021 22:38
Survivor 4: Απίστευτες εκφράσεις Παππά για Τριαντάφυλλο και «Κόκκινους» - «Είναι τσοπάνης κι εκείνοι πρόβατα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απίστευτες εκφράσεις εναντίον του Τριαντάφυλλου και της κόκκινης ομάδας προχώρησε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, χαρακτηρίζοντας τον τραγουδιστή ως «τσοπάνη» και τους συμπαίκτες του ως «πρόβατα».

Ο Τριαντάφυλλος είχε επιχειρήσει, κατά τη γνώριμη τακτική του, να διασπάσει τους «Μπλε», αναφέροντας πως αληθινός αρχηγός είναι ο Τζέιμς Καφετζής και οι Αλέξης Παππάς-Νίκος Μπάρτζης προσπαθούν να γίνουν αρχηγοί στη θέση του, με τον Περικλή επίσης να επιτίθεται στον Παππά.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος μοιάζει να... ένωσε Παππά και Μπάρτζη

Η άποψή του αυτή έχει κάνει έξαλλους αμφότερους τους παίκτες της μπλε ομάδας, με τον Παππά να αναφέρει πως «δεν χρειαζόμαστε κανέναν τσοπάνη να φυλά τα πρόβατα», ενώ ο Μπάρτζης πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, όσο κι αν το επιδιώκει ο Τριαντάφυλλος, να τσακωθεί με τον Τζέιμς.

Survivor 4: Η Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» (photo)

Survivor 4: Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά με αφορμή το επεισόδιο της καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους συναδέλφους τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε, κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας διαφώνησαν έντονα με τον Αλέξη Παππά (που είναι στην Μπλε ομάδα), με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος.

Εκείνος έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, ήταν ανάμεσα στους δεκάδες χρήστες του twitter που δεν άφησαν ασχολίαστο το επεισόδιο του Survivor και ειδικότερα την ατάκα του Αλέξη Παππά. Έκανε, λοιπόν, το εξής σαρκαστικό σχόλιο: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share