Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» (photo)

Η ηθοποιός απαντά σε όσα είπε ο παίκτης του ριάλιτι

9 Φεβρουαρίου 2021 12:49
Survivor 4: Η Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά με αφορμή το επεισόδιο της καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους συναδέλφους τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε, κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας διαφώνησαν έντονα με τον Αλέξη Παππά (που είναι στην Μπλε ομάδα), με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος.

Εκείνος έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, ήταν ανάμεσα στους δεκάδες χρήστες του twitter που δεν άφησαν ασχολίαστο το επεισόδιο του Survivor και ειδικότερα την ατάκα του Αλέξη Παππά. Έκανε, λοιπόν, το εξής σαρκαστικό σχόλιο: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”.

Survivor 4: Άγριο «ξεκατίνιασμα» στο συμβούλιο - «Άσε μας ρε κωλοτούμπα…»

Άγριο «ξεκατίνιασμα» έγινε στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να αποκαλεί «κωλοτούμπα» τον Κώστα Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο τα έβαλε με τον ζαχαροπλάστη, καθώς θεώρησε υποτιμητικό τον χαρακτηρισμό περί «επαγγελματία ηθοποιού», που εκείνος προσέδωσε στον ίδιο, σε παρόμοια περίπτωση με τον Νίκο Μπάρτζη, που είχε μιλήσει για το γεγονός, ότι είναι αγρότης.

Survivor 4: Τρομερός καβγάς Παππά-Παπαδόπουλου στο συμβούλιο

Ο Παππάς του είπε πως πάλι υποτιμά κάποιο από τα επαγγέλματα, με τον Παπαδόπουλο να επιχειρεί να εξηγήσει και τον πρώτο να του απαντά, αποκαλώντας τον «κωλοτούμπα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share