Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Για τα μάτια του Μπάρτζη πλακώθηκαν Ελευθερία και Άννα Μαρία!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που τα έσπασαν τα δύο κορίτσια;

5 Φεβρουαρίου 2021 08:16
Survivor 4: Για τα μάτια του Μπάρτζη πλακώθηκαν Ελευθερία και Άννα Μαρία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Τι πραγματικά έχει συμβεί στις σχέσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Άννα Μαρίας Βέλλη; Γιατί από κολλητές έγιναν εχθροί;

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο λόγος είναι ο Νίκος Μπάρτζης! Το τι έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες για το Survivor δεν υπάρχει! Ερωτεύτηκε λέει η Ελευθερία Ελευθερίου, που στην έξω ζωή έχει όποιον θέλει, τον Νίκο Μπάρτζη και η απόρριψή του (η ποια;) για τα μάτια της Άννα Μαρίας έφερε την ρήξη ανάμεσα στις δύο παίκτριες!

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει έρθει αρκετά κοντά με την Άννα Μαρία και παρότι η τελευταία δηλώνει ερωτευμένη και σε σχέση στην έξω ζωή δίνει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, αφού η κάμερα την έχει την έχει πιάσει σε περίεργες στιγμές με τον συμπαίκτη της! Κι όλα αυτά ενώ κυκλοφορεί φήμη για παίκτες που πιάστηκαν να κάνουν σεξ στον Άγιο Δομίνικο! Τι λέτε ρε παιδιά; Πολλές σαπουνόπερες βλέπετε!

Survivor 4: Για τα μάτια του Μπάρτζη πλακώθηκαν Ελευθερία και Άννα Μαρία!

Το Athensmagazine.gr διαψεύδει κατηγορηματικά και το ενδεχόμενο σεξ μέσα στην ζούγκλα αλλά και το σενάρια η Ελευθερία Ελευθερίου να έχει καψουρευτεί τον Νίκο Μπάρτζη! Ο λόγος τσακωμού ανάμεσα στα δύο κορίτσια είναι άλλος και το Athensmagazine.gr σύντομα θα επανέλθει με τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor: "Πάρτι" στο Twitter με την κόντρα Ελευθερίου - Βέλλη: "Δεν ξέρουμε ποια είναι η χειρότερη"

Survivor: Για ακόμη μία φορά οι τηλεθεατές του Survivor παίρνουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης με τον τρόπου που γνωρίζουν καλύτερα και αυτός είναι με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, Μιχάλης Αρναούτης, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το Survivor αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές του Survivor σχολίασαν τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor μέσα από τα ποστ τους στο Twitter όπου κάποιοι έκαναν χιούμορ και κάποιοι άλλοι τα "έδωσαν" όλα για τους παίχτες.

Αρκετά ήταν τα tweets.

Survivor: Τα απίστευτα ποστ στο Twitter

Ειδικότερα χαμός επικρατεί από το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή της κόντρας τους στο Survivor 4, στάθηκε η ψήφος της τραγουδίστριας Youtuber, για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχει γίνει το έλα να δεις. Τα "καρφιά" πάνε και έρχονται και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα η Ελευθερία να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι όλοι εναντίον της.

Το Twitter λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, έχει πάρει "φωτιά" με τα tweets να είναι χιλιάδες! Οι περισσότεροι χρήστες κράζουν την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη για το μπούλινγκ που κάνει στον νέο παίκτη.

Ένα tweet ωστόσο που μας έκανε τράβηξε την προσοχή είναι αυτό που λέει «πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η πιο χειρότερη», το οποίο πήγαινε σε Βέλλη και Ελευθερίου.

Δείτε τα ποστ

Πάρτι στο Twitter.

Αρκετές αναρτήσεις έγιναν στο Twitter.

Χαμός με τις δύο παίκτριες.

Τα πάντα ειπώθηκαν στο Twitter.

Στο Twitter ειπώθηκαν όλα.

Αρκετά ήταν τα ποστ στο Twitter.

Χαμός στο Twitter με τις δύο παίκτριες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share