Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: "Έπεσαν" τα μαχαίρια στο τραπέζι από τον Μιχάλη Αρναούτη: "Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι..."

"Έτσι είναι ο χαρακτήρας της"

4 Φεβρουαρίου 2021 22:40
Survivor:

Survivor: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του Survivor και ειδικά για αυτούς που έχουν φύγει και τα "βγάζουν" όλα στη φόρα για τους πρώην συμπαίκτες τους.

Σημειώνεται ότι Τριαντάφυλλος φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση σχετικά με τον Αλέξη Παππά λέγοντας για τις διαφορές των δύο ομάδων και την σχέση που υπάρχει με αυτές.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Μιχάλης Αρναούτης, σε συνέντευξη του στο "Ευτυχείτε" αποκάλυψε κάποια πράγματα για την πρώην συμπαίκτρια του Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα αποκάλυψε όλα ο Μιχάλης Αρναούτης.

Survivor: Η αποκάλυψη του Μιχάλη Αρναούτη

Ειδικότερα όπως αναφέρθηκε ο Μιχάλης Αρναούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» όπου σχολίασε το επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν. Ειδικά στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει ανάμεσα σε παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Μιχάλης Αρναούτης λοιπόν, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά και τη σχέση που είχαν όσο βρίσκονταν στην ομάδα των Διασήμων.

Όπως σχολίασε, η Ελευθερία είναι γενικά διαχυτική, καθώς έτσι είναι το στιλ της. Ειδικότερα ανέφερε: «Την Ελευθερία τη βλέπετε, όταν κερδίσει, μπορεί ξέρω γω να αγκαλιάσει τον Μπάρτζη, να πηδήξει πάνω του. Μάλλον είναι το στιλ της έτσι. Δεν είναι παρεξηγήσιμο. Είναι κάπως διαχυτική».

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share