Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Στην αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά - "Τον πονάει πάρα πολύ που..."

Ανεβαίνουν οι εντάσεις στο "κόκκινο"

4 Φεβρουαρίου 2021 21:33
Survivor: Στην αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά -

Survivor: Από ότι φαίνεται υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις στο παιχνίδι επιβίωσης όπου αρχίζουν και ανεβαίνουν και άλλο τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από συνέντευξη του μίλησε για το Survivor όπου επικεντρώθηκε σε έναν παίχτη τον Περικλή Κονδυλάτο και σε όσα λέει μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση απέναντι στον Αλέξη Παππά σχετικά με τα όσα είπε για την ομάδα του.

Στην αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος για τον Αλέξη Παππά.

Survivor: Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή "Love it", παίχτηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όσα έγιναν χθες βράδυ στο Survivor 4, μετά το συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να "επιτεθεί" στον Αλέξη Παππά, κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, ωστόσο από τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς πήγε στους «Μπλε», οι μεταξύ τους σχέσεις χάλασαν. Λίγο μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην παραλία τους και ο Τριαντάφυλλος μίλησε ανοιχτά για τον ηθοποιό.

«Ο πρώην αδερφός και φίλος, Αλέξης Παππάς, θέλησε στο συμβούλιο να πει καλά λόγια για τα δύο καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Το είπε για να ρίξει λάδι στη φωτιά, επειδή ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά. Αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί μας. Εμείς είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι και αυτό τον πονάει πάρα πολύ τον Αλέξη Παππά.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το απόσπασμα

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: Με ποια παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι!

Με ποια πρώην παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο νέος παίκτης του Survivor Ηλίας Μπόγδανος;

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από την είσοδό του στο Survivor 4, όμως ο Ηλίας Μπόγδανος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο τραγουδιστής εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι πολλά υποσχόμενος και στις αθλητικές δεξιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν την κόκκινη ομάδα.

Μάλιστα ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα, με μία πρώην παίκτρια του GNTM.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου η οποία είναι μοντέλο, συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model 3 και κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design.

Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Όπως είχε πει, στο GNTM θα προσπαθούσε να συνδυάσει το ελληνικό ταμπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία, ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή.

Φαίνεται πάντως ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, αφού και οι δύο έχουν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share