Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Εκτός εαυτού ο Κωνσταντίνος Βασάλος: "Ο Περικλής τα λέει μπροστά στην κάμερα και όχι στην ομάδα του"

Έχει μεγάλο δίκιο

4 Φεβρουαρίου 2021 18:36
Survivor: Εκτός εαυτού ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

Survivor: Από ότι φαίνεται αρκετές εντάσεις υπάρχουν και έξω από το παιχνίδι επιβίωσης το Survivor, όπου αρκετοί πρώην παίχτες σχολιάζουν αυτούς που βρίσκονται ήδη μέσα. Επίσης δείτε τι κάνει ο Περικλής Κονδυλάτος σε κάθε επεισόδιο και δεν το έχει παρατηρήσει κανένας.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου, "Love It", όπου και μίλησε για τον Περικλή Κονδυλάτο και τι κάνει στο παιχνίδι.

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor: Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ειδικότερα ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάθισε στον καναπέ του Love It και σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο του Survivor. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, μάλιστα, ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου, η οποία πολλές φορές χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική!

«Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει τη γνώμη του στα κιου, αλλά μπροστά στην ομάδα δυστυχώς δεν τα λέει. Αυτό είναι που με ενοχλεί. Αλλά όταν τη λέει, εκφράζεται με λάθους χαρακτηρισμούς.

Μ’ αρέσει που λέει το backstage της ομάδας, ως τηλεθεατής μ’ αρέσει που το παρακολουθώ. Αλλά έτσι όπως χαρακτηρίζει τους συμπαίκτες της, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο διαβολικό.

Δείτε το βίντεο:

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου; Επιστρέφει στους κόκκινους;

Survivor spoiler: Ποια η απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι; Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Ο Αλέξης Παππάς, κατά την διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου, τόνισε τι θα γίνει αν τελικά η Ελευθερία παραμείνει στο παιχνίδι, μετά τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες σε συμβούλια αλλά και στην καλύβα των Μαχητών!

Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια αισθάνεται ξένο σώμα στην ομάδα και το ενδεχόμενο με κάποιον τρόπο να επιστρέψει στην κόκκινη ομάδα θα ήταν ότι καλύτερο για την ίδια, αφού εκεί βρίσκονται και παιδιά όπως ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη, με τους οποίους έκανε παρέα όταν ήταν στην ίδια ομάδα!

Survivor spoiler: Αλλάζει ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου;

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου

Η αλήθεια είναι πως η Ελευθερία προσέγγισε άτομα της παραγωγής και τους ζήτησε με κάποιον τρόπο να αλλάξει ομάδα ή να... φύγει από το παιχνίδι! Η παραγωγή της εξήγησε πως μετά την αλλαγή των ομάδων πολύ δύσκολα κάποιος από τους υπάρχοντες παίκτες θα μπορεί να αλλάξει ξανά στρατόπεδο και πως θα πρέπει να περιμένει μέχρι την ένωση, εφόσον είναι ακόμα μέσα!

Αυτή την στιγμή η Ελευθερία, μετά και την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, από την ομάδα της μιλάει μόνο με την Μαριπόζα, η οποία ενδέχεται να αποχωρήσει κι αυτή! Άρα όπως καταλαβαίνετε τα περιθώρια για την ίδια και για την μπλε ομάδα έχουν στερέψει!

Πάντως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να επέστρεφε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κόκκινη ομάδα, αφού η κλίκα Περικλή - Ανθή θα μετρούσε ακόμα ένα άτομο και οι ψηφοφορίες θα ήταν αρκετά διαφορετικές από εδώ και πέρα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share