Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν έρωτα μέσα στην ζούγκλα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιο παράνομο ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα;

5 Φεβρουαρίου 2021 07:25
Survivor 4: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν έρωτα μέσα στην ζούγκλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Της Κολάσεως στον Άγιο Δομίνικο με τις αποκαλύψεις περί σεξ ανάμεσα σε παίκτες μέσα στην ζούγκλα! Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και το Athensmagazine.gr σας το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη!

Τι πραγματικά συνέβη; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, δύο άτομα είχαν εξαφανιστεί για αρκετή ώρα από την παραλία της με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, εκτός από τους συμπαίκτες του, να τους αναζητήσουν και άνθρωποι της παραγωγής!

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου; Επιστρέφει στους κόκκινους;

Survivor 4: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν έρωτα μέσα στην ζούγκλα!

Μετά από αρκετή ώρα τα δύο πιτσουνάκια εντοπίστηκαν σε άκρως ακατάλληλη στάση μέσα στη ζούγκλα! Τι συνέβη μεταξύ τους; Αυτό που φαντάζεστε! Ο άνδρας της παρέας μάλιστα φέρεται να βρέθηκε χωρίς το μαγιό του με την παραγωγή να προσπαθεί να καλύψει το περιστατικό και να μην βγει προς τα έξω, διότι τα παιδιά αυτά έχουν προσωπική και ερωτική ζωή και στην Ελλάδα!

Φυσικά εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr δεν συμμεριζόμαστε την είδηση αυτή και πιστεύουμε πως είναι μια από τις αρκετές fake που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετές ημέρας, αφού το Survivor "πουλάει"! Άλλωστε όπως έχουν πει όλοι οι πρώην παίκτες ριάλιτι επιβίωσης, μέσα στο παιχνίδι δεν υπάρχει καμία επιθυμία για σ@ξ, ενώ και οι παίκτες είναι τόσο καιρό άπλυτοι που δεν σου κάνει αίσθηση να έρθεις σε ερωτική επαφή, όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης τις προάλλες πως εκεί μέσα δεν του κάνει "κούκου"!

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: Με ποια παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι!

Με ποια πρώην παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι ο νέος παίκτης του Survivor Ηλίας Μπόγδανος;

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από την είσοδό του στο Survivor 4, όμως ο Ηλίας Μπόγδανος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο τραγουδιστής εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι πολλά υποσχόμενος και στις αθλητικές δεξιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν την κόκκινη ομάδα.

Μάλιστα ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε σχέση το τελευταίο διάστημα, με μία πρώην παίκτρια του GNTM.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου η οποία είναι μοντέλο, συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model 3 και κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design.

Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Όπως είχε πει, στο GNTM θα προσπαθούσε να συνδυάσει το ελληνικό ταμπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία, ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή.

Φαίνεται πάντως ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, αφού και οι δύο έχουν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share