Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Του Πάνου Καλίδη δεν του κάνει "κούκου" με τις συμπαίκτριές του! (video)

Πάει χάλασε ο κόσμος εκεί στον Άγιο Δομίνικο!

31 Ιανουαρίου 2021 22:01
Survivor 4: Του Πάνου Καλίδη δεν του κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σταματήστε ότι κάνετε γιατί ο Πάνος Καλίδης μόλις μας ενημέρωσε στο Survivor πως δεν του κάνει "κούκου" με τις συμπαίκτριές του!

Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση που είχε στην καλύβα με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Κρεμλίδου που ανέφεραν πως δεν τους κάνει αίσθηση πλέον να αλλάζουν γυμνοί ο ένας με τον άλλον παρότι στην αρχή ντρεπόντουσαν!

Μάλιστα η Ελευθερία μας αποκάλυψε πως μια μέρα πήρε... μάτι τον Νίκο Μπάρτζη και δεν της έκανε καμία αίσθηση! Πάει χάλασε ο κόσμος εκεί στο Survivor!

Δείτε τι είπε ο Πάνος Καλίδης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Ο Τζέιμς τα έχασε με το κω.... κορμί της Μαριπόζα (video)

Survivor 4: Ένα επικό περιστατικό είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας στο Survivor με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή!

Ότι ο παίκτης από την Ρόδο έχει καλές σχέσεις με την Μαριπόζα από πριν το γνωρίζαμε, αλλά φαίνεται πως ο Τζέιμς έχει παρατηρήσει αρκετά πάνω της! Όπως το κω... κορμί της! Συγκεκριμένα κάποια στιγμή όταν συζητούσαν στο συμβούλιο για το ρύζι που αναλογεί στους πρώην Διασήμους που πήγαν στην ομάδα των Μαχητών ο Τζέιμς είπε χαρακτηριστικά: "Άποψη είναι αν σ' αρέσει το παστίτσιο, αν η Μαριπόζα έχει ωραίο κω... κορμί!"

Φαίνεται πως ο Ροδίτης φίλος μας σκεφτόταν τα οπίσθια της Έλενας Κρεμλίδου ωστόσο όταν κατάλαβε ότι τον γράφουν οι κάμερες το γύρισε και έκανε το κω... κορμί! Πάντως αρκετοί τον κατάλαβαν και ο Πάνος Καλλίδης δεν κατάφερε να κρυφτεί αφού έσκασε ένα χαμόγελο, παρότι αυτή την στιγμή είχε πολλά νεύρα επειδή τον κατηγορούσαν για κλεμμένο λάδι!

Δείτε το επικό σκηνικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr στο 16:10:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share