Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σκάνδαλο με την Μαριαλένα - Πήγε στο νοσοκομείο και λούστηκε!

Παραβίασε τους κανόνες! H απίστευτη αλλαγή στο μαλλί της μέσα σε μία μέρα

31 Ιανουαρίου 2021 21:38
Survivor 4: Σκάνδαλο με την Μαριαλένα - Πήγε στο νοσοκομείο και λούστηκε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη έπεσαν σήμερα (31/01) οι τηλεθεατές του Survivor αφού εντόπισαν μια άλλη Μαριαλένα!

Η παίκτρια των Μαχητών τραυματίστηκε στο τελευταίο αγώνισμα και είναι γνωστό πως πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις! Όμως όταν επέστρεψε στην παραλία είδαμε μια άλλη Μαριαλένα!

Survivor 4: Σκάνδαλο με την Μαριαλένα - Πήγε στο νοσοκομείο και λούστηκε!

Τι θέλουμε να πούμε; Δείτε την κεντρική φωτογραφία του κειμένου και θα καταλάβετε! Τα μαλλιά της Μαριαλένας από τον πολύ καιρό στο Survivor είχαν γίνει σγουρά και λαδωμένα και ξαφνικά στο επεισόδιο της Κυριακής το είδαμε ίσιο και καθαρό!

Μήπως, λέμε εμείς μήπως, όταν πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις έκανε και ένα μπανάκι;

Survivor 4: Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Μαριαλένα ο Γιώργος Λιβάνης - «Αυτή τη στιγμή…»

Αποκαλυπτικός ως προς τη σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor ήταν ο Γιώργος Λιβάνης, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται στο πόσο κοντά έχουν έρθει μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό.

O τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας στην Μαριαλένα και από εκείνη τη μέρα οι φήμες για τη σχέση τους «φούντωσαν».

Γιώργος Λιβάνης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor 4: Μίλησε για τη σχέση με τη Μαριαλένα ο Γιώργος Λιβάνης

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε.

Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share