Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Στη δημοσιότητα το "απαγορευμένο" βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρηση της (video)

Αυτό που θα δείτε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

28 Ιανουαρίου 2021 19:06
Survivor: Στη δημοσιότητα το

Survivor: Από ότι φαίνονται οι αποκαλύψεις δεν σταματάνε στο νησί του Άγιου Δομίνικου διότι συνεχίζονται και εκτός αυτού όπου αποκαλύφθηκε ένα "σκληρό" βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου. Επίσης δείτε ποιος έβγαλε στη φόρα όλες τις εξελίξεις που γίνονται πίσω από τις κάμερες του Survivor.

Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Ασημίνα Ιγγλέζου από το παιχνίδι επιβίωσης, στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο ένα βίντεο όπου χρειάζονται γερά στομάχια για να το παρακολουθήσει κάποιος.

Στη δημοσιότητα το βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Survivor: To "απαγορευμένο" βίντεο της Ασημίνα Ιγγλέζου

Ειδικότερα από το βράδυ της Τετάρτης (27/1) η Ασημίνα Ιγγλέζου βρίσκεται εκτός Survivor, καθώς το κοινό προτίμησε να παραμείνουν στο παιχνίδι οι Περικλής και Ανθή.

Η 41χρονη αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, δεν κατάφερε να δείξει τις αθλητικές τις επιδόσεις στο παιχνίδι και αυτή ήταν ίσως η αιτία που την έφερε εκτός του ριάλιτι επιβίωσης. Πλέον η Ασημίνα μόλις γυρίσει στην Ελλάδα και αφού πάρει τις απαραίτητες ανάσες, αναμένεται αν επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Αυτή περιλαμβάνει δουλειά, πολύ τρέξιμο, άθληση αλλά και «καυτές» φωτογραφίσεις. Το προσωπικό της προφίλ στο Instagram είναι γεμάτο με τέτοιες φωτογραφίες, όμως το… αποκορύφωμα είναι ένα βίντεο που είχε γυρίσει πριν λίγα χρόνια.

Αυτό δεν υπάρχει στο Instagram, αλλά στο κανάλι της στο Youtube. Σε αυτό η Ασημίνα ποζάρει δείχνοντας σχεδόν τα πάντα και μπορούμε να πούμε πως είναι με διαφορά το πιο hot βίντεο που έχει κάνει ποτέ.

Δείτε το βίντεο αν αντέχετε

Survivor spoiler - Καρολίνα Καλυβά: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor 4!

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδειξε πλάνα από τρεις νέους παίκτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Survivor 4.

Μια από αυτές ονομάζεται Καρολίνα και το Athensmagazine.gr πήγε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αυτό αφού μάθαμε ποια είναι και βρήκαμε και φωτογραφίες της για να δείτε κι εσείς πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Ποια είναι η νέα προσθήκη του Survivor 4, Καρολίνα Καλύβα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα. Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες. Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share