Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Όλα στη φόρα βγήκαν για το παιχνίδι επιβίωσης - "Δεν μας λυπάται κανείς" (video)

Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν σχετικά με το τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι

28 Ιανουαρίου 2021 17:19
Survivor: Όλα στη φόρα βγήκαν για το παιχνίδι επιβίωσης -

Survivor: Όλο και περισσότερες εξελίξεις υπάρχουν στο παιχνίδι επιβίωσης με τις δύο ομάδες να κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε "φουντώνει" περισσότερο τα γεγονότα. Επίσης ο Αλέξης Παππάς έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την ζωή του.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια των προηγούμενων Survivor, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την επιβίωση τους στο παιχνίδι και το νησί.

Έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Survivor: Η δυσκολία του φετινού παιχνιδιού

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για την έντονη εμπειρία που είχε στο Survivor.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι ο φετινός κύκλος είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους, κάτι που τη βρήκε σύμφωνη καθώς όπως είπε ο πρώτος στίβος μάχης είχε νερό και πολύ δύσκολες κατασκευές.

Όταν ρωτήθηκε με ποια ομάδα είναι, η Ελένη αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν Κόκκινη ομάδα αλλά μετά που έφυγε ο Καλίδης και η Ελευθερία που είναι φίλοι της, για τους Μπλε είχε δίλημμα. Όμως, τόνισε ότι είναι με εκείνους που πεινάνε.

Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν για το παιχνίδι.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου επίσης έκανε και μία αποκάλυψη που είχε πει μόνο στους δικούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα είπε ότι επειδή δεν ήξερε αν θα βγάλει τον στίβο μάχης σε κάθε αγώνισμα, είχε σκεφτεί πως για να μη γίνει ρεζίλι θα υποδυόταν ότι έχει λιποθυμήσει.

Επίσης παραδέχτηκε ότι όταν ήταν εκείνη στο παιχνίδι είχε λιποθυμήσει μία φορά λόγω αφαγίας. Και τόνισε: "Δεν μας λυπάται κανένας" αναφερόμενη φυσικά στην μεγάλη πείνα που ένιωθε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε το βίτνεο:

Survivor spoiler: Έπεσαν "μπουνιές" μετά το συμβούλιο στην παραλία - Οι τέσσερις "κόκκινοι" που ήρθαν στα χέρια!

Survivor spoiler: Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού (27/01) συμβουλίου και της αποχώρησης της Ασημίνας Ιγγλέζου!

Η Ασημίνα έφυγε, δεν χαιρέτησε τους περισσότερους συμπαίκτες της και η αποχώρησή της προκάλεσε τριγμούς στην ήδη διχασμένη κόκκινη ομάδα! Συγκεκριμένα η Ανθή και ο Περικλής που ήταν ιδιαίτερα κοντά στην Ασημίνα πληγώθηκαν και ξέσπασαν μετά το τέλος του συμβουλίου στους συμπαίκτες τους!

Survivor spoiler: Έπεσαν

Στο στόχαστρο της "κλίκας" βρέθηκαν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Τριαντάφυλλος, δύο παίκτες που δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις με την Ασημίνα Ιγγλέζου! Η συζήτηση στην καλύβα, μετά την αποχώρηση ξέφυγε σε σημείο να αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως πιάστηκαν στα χέρια οι 4 παίκτες και κυρίως ο Περικλής με τους δύο συμπαίκτες του!

Μάλιστα η παραγωγή γι' ακόμα μια φορά επενέβη για να αποφευχθούν τα χειρότερα και ήδη γίνονται σκέψεις μήπως υπάρξει κάποια νέα αλλαγή στην ομάδα αφού Τριαντάφυλλος και Περικλής τσακώνονται σε καθημερινή βάση και μάλιστα πολύ έντονα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share