Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Έχω καταγωγή από την Αλβανία»

Μίλησε ανοικτά για την καταγωγή του

28 Ιανουαρίου 2021 14:10
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Έχω καταγωγή από την Αλβανία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς είναι από τους παίκτες που έχουν κλέψει την παράσταση στο φετινό Survivor ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως έχει καταγωγή από την Αλβανία!

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, αρκετά χρόνια πριν μπει στο Survivor, είναι αποκαλύψει τα πάντα! Ο ίδιος μιλώντας σε γνωστό περιοδικό αποκάλυψε πως είναι αλβανικής καταγωγής αλλά και αν έζησε τον ρατσισμό.

Αν αναζητήσει κάποιος το όνομα σου στο Ίντερνετ, θα δει ότι έχεις αλβανική καταγωγή. Ισχύει;
«Ναι, η μητέρα μου είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, δεν έχω πάει ποτέ εκεί»

Σου συμπεριφέρθηκαν ποτέ ρατσιστικά για την καταγωγή σου;
«Όχι, ποτέ. Οι φίλοι μου, που ήξεραν την ιστορία μου, με αντιμετώπιζαν και με αντιμετωπίζουν πάντα όπως έναν από την ομάδα, όλοι ίσοι, ξεχωριστοί και αγαπημένοι. Νιώθω Έλληνας 100% ξέρω τι είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να αντιδράσω. Δεν ένιωσα ποτέ θύμα bullying. Γενικά, δεν μου αρέσει η έννοια bullying και πολύ αμφιβάλλω αν όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο συνειδητοποιούν ότι εννοούν τον τραμπουκισμό»

Αλέξης Παππάς Survivor Αλβανός

Ούτε στη δουλειά σου αντιμετώπισες πρόβλημα; «Σε κάθε δουλειά θέλεις να βγάλεις χρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ο οίκος μόδας επιλέγει το μοντέλο με την αναλογία που έχει θέσει η μόδα, δεν τον ενδιαφέρει η υπηκοότητα, η εθνικότητα πού γεννήθηκε και τι έφαγε. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά μέσα από αυτή τη δουλειά. Οπότε, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν κάποιος πει ότι αυτός είναι Κορεάτης ή Αλβανός δεν τον επηρεάζει καθόλου. Εγώ είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.

Πάντως, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε για χρόνια την καταγωγή της από την Αλβανία. Όπως αποκάλυψε, έτσι τη συμβούλευαν από τις δισκογραφικές εταιρείες.
«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα με τις εμπειρίες του έχουν χτίσει τη συμπεριφορά του. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να έχει ζήσει ο καθένας ώστε να έχει αυτή τη στάση», αποκαλύπτει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share