Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Στηρίζουμε Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor": Έσκασε μήνυμα στα κινητά χιλιάδων Θεσσαλονικών!

Ούτε για Βουλευτής να κατέβαινε!

21 Ιανουαρίου 2021 11:38
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασαν μηνύματα στα κινητά χιλιάδων κατοίκων της Θεσσαλονίκης που ζητούν να στηρίξουν... Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor!

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα! Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή του Open "Ευτυχείτε"! Συγκεκριμένα γνωστός του από την Θεσσαλονίκη του αποκάλυψε πως του ήρθε μήνυμα στο κινητό να στηρίξει την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor λες και κατεβαίνει υποψήφια σε εκλογές!

Φαίνεται πως ο πατέρας της Ανθής, γνωστός πρώην Υφυπουργός, έχει κινητοποιηθεί για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται την κόρη του μέσα στο παιχνίδι! Όπως και να έχει πάντως όλο αυτό έχει ταρακουνήσει και τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή και αναμένεται να πάρει μέτρα, διότι σφύρεται το ριάλιτι και σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει ζημιά στην τηλεθέαση!

Survivor spoiler: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού λόγω... Σαλαγκούδη!

Survivor spoiler: Μεγάλη απόφαση από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, η οποία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες πως αλλάζει ο τρόπος της ψηφοφορίας!

Συγκεκριμένα η είδηση πως η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού έφερε τα πάνω κάτω και η παραγωγή παίρνει ραγδαίες αποφάσεις! Μια από αυτές είναι πως αλλάζει την ψηφοφορία και μάλιστα από την άλλη εβδομάδα!

Ήδη αυτό που συμβαίνει φέτος είναι λίγο... κουτό και δεν είχε αντίκτυπο! Ο πιο αγαπημένος παίκτης να δίνει έναν υποψήφιο! Από που κι ως που; Το παράδειγμα με την Ανθή Σαλαγκούδη ταρακούνησε την παραγωγή και καλείται να δώσει απαντήσεις!

Survivor spoiler: Μεγάλη απόφαση της παραγωγής - Αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία λόγω... Σαλαγκούδη!

Το κράξιμο από τους τηλεθεατές είναι άνευ προηγουμένου και απειλούν πως δεν θα ξαναδούν το Survivor την ίδια ώρα που στο Star το Σάββατο ξεκινάει το Master Chef με... άγριες διαθέσεις!

Survivor spoiler: Πως θα γίνεται πλέον η ψηφοφορία;

Το ερώτημα όλων είναι πως γίνεται πλέον η ψηφοφορία! Στο τραπέζι έπεσε και η γνώμη ο παίκτης που θα αποχωρεί να είναι βάση αγωνισμάτων ωστόσο επειδή μιλάμε για ριάλιτι "έφαγε άκυρο" αμέσως! Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουμε στην λογική των τριών υποψηφίων από μια χαμένη ασυλία και να ψηφίζονται μόνο αυτοί οι τρεις! Όπως δηλαδή βλέπαμε στα δύο πρώτα Survivor! Αναμένοντας τις εξελίξεις λοιπόν

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share