Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Σπάνε οι κλίκες, δεν μπαίνουν νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

18 Ιανουαρίου 2021 10:50
Survivor spoiler 18/01: Σπάνε οι κλίκες, δεν μπαίνουν νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πως θα διαμορφωθούν τελικά οι δύο νέες ομάδες Διασήμων και Μαχητών μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

Το σημερινό επεισόδιο στο Survivor αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο αφού θα τα έχει όλα! Αρχικά μπορεί να διαλύθηκαν οι δύο ομάδες αλλά για ένα βράδυ θα μείνουν στις παλιές τους παραλίες! Τι έχει να γίνει; ΠΑΝΙΚΟΣ! Οι σχέσεις μεταξύ των πρώην συμπαικτών, τόσο των Διάσημων, όσο και των Μαχητών ήταν κάκιστες με τον Γιώργο Λιανό να τους δίνει 24 ώρες για να σκεφτούν τις νέες συνθέσεις των ομάδων!

Το Athensmagazine.gr από την περασμένη Δευτέρα (12/01), πρώτο σ' όλη την Ελλάδα, σας είχε ενημερώσει πως οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, αναμένεται να διαλυθούν και να φτιαχτούν ξανά από την αρχή! Μια εβδομάδα μετά επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά! Χτες μάλιστα, πρώτοι πάλι, αποκαλύψαμε ότι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων θα είναι οι Γιώργος Κοψιδάς (Διάσημοι) και Τζέιμς Καφετζής (Μαχητές) αφού θα έβγαιναν με βάση τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα!

Survivor spoiler: Από ποιους παίκτες θα αποτελούνται οι δύο νέες ομάδες;

Survivor spoiler 18/01: Σπάνε οι κλίκες, δεν μπαίνουν νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Ποιοι παίκτες πάνε που; Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να έδωσε 24 ώρες στους παίκτες για να σκεφτούν τις νέες συνθέσεις, όμως με βάση ότι δεν μένουν στις ίδιες παραλίες Κοψιδάς και Καφετζής δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να φτιάξουν δύο ισάξιες ομάδες!

Η πληροφορία που έφτασε μόλις στα γραφεία μας αναφέρει πως οι κλίκες σπάνε και φίλοι θα χωριστούν! Πως θα το διαχειριστούν; Για παράδειγμα η "κλίκα" του Περικλή Κονδυλάτου με Ελευθερία, Άννα Μαρία και Ανθή "σπάει" και μένει να δούμε ποιος πάει που!

Επίσης αξίζει να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θα μπουν στο σημερινό επεισόδιο οι τρεις νέοι παίκτες (Βαλέρια Χοψονίδου, Ηλίας Μπογδάνος και Μαντώ Βουρλιώτη) αφού θέλει η παραγωγή να δει πρώτα τις δύο νέες ομάδες και να κρίνει ποια είναι πιο αδύναμη ώστε να την ενισχύσει, διότι όπως καταλαβαίνετε νέα διάλυση των δύο ομάδων δεν γίνεται να συμβεί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share