Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο Βαλέρια Χοψονίδου και Ηλίας Μπογδάνος!

Spoiler Alert! Σε ποιες ομάδες θα μπουν;

14 Ιανουαρίου 2021 10:33
Survivor spoiler: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο Βαλέρια Χοψονίδου και Ηλίας Μπογδάνος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι μέσα στα επόμενα παιχνίδια οι Βαλέρια Χοψονίδου και Ηλίας Μπογδάνος!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Πρωινό με την Φαίη Σκορδά, παρότι χτες είχαν πει ότι η Βαλέρια Χοψονίδου τους διέψευσε την πληροφορία που είχαν ότι θα μπει στο Survivor! Τελικά η αδελφή της Ολυμπίας, όχι απλά θα μπει στο ριάλιτι, αλλά έχει φύγει ήδη για Άγιο Δομίνικο!

Για όσους δεν γνωρίζουν η Βαλέρια Χοψονίδου είναι αδελφή της Ολυμπίας, συζύγου του Βασίλη Σπανούλη και είναι ηθοποιός! Συχνά μάλιστα έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, ειδικά όταν υπήρξε ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μάνο Ιωάννου! Εκτός όμως από την Βαλέρια στο Survivor μπαίνει και ο Ηλίας Μπογδάνος!

Ρίξτε μια ματιά στο Instagram της Βαλέρας Χοψονίδου:

Survivor: Ποιος είναι ο Ηλίας Μπογδάνος

Ο Ηλίας Μπόγδανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η αγάπη του για τον αθλητισμό και την μουσική εκδηλώθηκε νωρίς. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την πυγμαχία και το τρίαθλο, έχοντας μέχρι σήμερα συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλές διοργανώσεις και στα δύο αθλήματα.

Είναι πιστοποιημένος instructor στο Indoor Cycling από την TEAM ICG και την Real Ryder.
Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σαν Group Εxcercise Leader στον ιδιωτικό φορέα Studio One καθώς και το Choreo Masterworks Training.

Παράλληλα, έπειτα από αρκετές σπουδές στην μουσική και πολλές ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα σχήματα από τα μαθητικά ακόμα χρόνια, είναι πλέον συνθέτης στιχουργός τραγουδιστής και κιθαρίστας για το acoustic rock σχήμα Inconsistencies, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν δίσκο τον οποίο ηχογράφησε στο Λονδίνο στα στούντιο της Red Bull η οποία και το χορηγεί, και έχει πραγματοποιήσει πάμπολλες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα το Rockwave Festival μαζί με τον Robbie Williams και τους Kovacs, το Ejekt Festival μαζί με Editors, Kasabian κ.α και το Exit Festival στην Σερβια μαζί με Prodigy, David Guetta, Bastille κα.

Είναι επίσης πτυχιούχος οικονομικής επιστήμης του Παντείου πανεπιστημίου.

Ρίξτε μια ματιά στο Instagram του Ηλία Μπογδάνου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share