Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιστορική στιγμή στο Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη πήρε τις πρώτες της νίκες!

Έκανε την ανατροπή!

14 Ιανουαρίου 2021 00:19
Ιστορική στιγμή στο Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη πήρε τις πρώτες της νίκες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιστορική στιγμή υπήρξε στο αγώνισμα της Τετάρτης (13/1) για το Survivor, καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη κατάφερε να πάρει τις πρώτες της νίκες στο φετινό ριάλιτι, πραγματοποιώντας μια τεράστια έκπληξη.

Η γνωστή YouTuber μπήκε στο στίβο μάχης με αντίπαλο την Ασημίνα Ιγγλέζου και, με δεδομένο ότι δεν είχε πάρει άλλη νίκη στο παιχνίδι, με τον τραυματισμό της και την αγωνιστική της αδυναμία να ευθύνονται για αυτό, η Βέλλη έμπαινε ως αουτσάιντερ.

Survivor 4: Πήρε δύο νίκες η Άννα Μαρία Βέλλη

Κατάφερε, όμως, να ανατρέψει τα προγνωστικά, καθώς αποδείχθηκε εξαιρετική στους στόχους και έφερε, τελικά, τον πόντο στην ομάδα των Διασήμων, σε αντίθεση με τη Σαλαγκούδη που... συνεχίζει να απογοητεύει.

Λίγο αργότερα έμελλε να αποδείξει, ότι αυτός ο πόντος μόνο τυχαίος δεν ήταν, μιας και επανέλαβε την επιτυχία της κόντρα στην Έλενα Κρεμλίδου, «καθαρίζοντας» και τη γνωστή Instagrammer.

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διασήμους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς από το πρωί της Τρίτης!

Οι Διάσημοι, όπως και οι Μαχητές νωρίτερα, έχουν αρχίσει να χωρίζονται σε κλίκες με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκονται στα "μαχαίρια" από την περασμένη εβδομάδα όταν και η δεύτερη έδωσε την τραγουδίστρια υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα, αφού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών είναι κάκιστες!

Survivor διαρροή 13/01

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι σήμερα έχουμε αγώνισμα με το έπαθλο να είναι κάτι που θα βοηθήσει τις δύο ομάδες στην επιβίωσης τους στην παραλία!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας;

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Από τα πλάνα που μόλις πήραμε είδαμε πως ο στίβος μάχης είναι ακριβώς ο ίδιος με αντίστοιχο από τα πρώτα επεισόδιο! Σε ένα αγώνισμα που είχαν κερδίσει οι Μαχητές αλλά με μεγάλη δυσκολία! Ο στίβος μάχης είναι ίδιος αλλά ο στόχος διαφορετικός! Η παραγωγή αποφάσισε να βάλει έναν στίβο στον οποίο τα είχαν καταφέρει περίφημα οι Διάσημοι παρότι τελικά έχασαν εκείνο το έπαθλο!

Ήταν ένας στίβος μάχης όπου αρκετοί παίκτες των Διασήμων έφταναν πρώτοι στο στόχο και αυτό θέλει να καταφέρει η παραγωγή σήμερα! Να υπάρχει ανταγωνισμός!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα νικητές είναι οι Μαχητές, ενώ στα αυτιά μας έχει φτάσει ότι τουλάχιστον απόψε οι Διάσημοι θα είναι ανταγωνιστικοί! Ωστόσο με τις οικογένειές τους θα επικοινωνήσουν οι Μαχητές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share