Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Αυτή ψηφίστηκε πιο δημοφιλής; Η Ανθή Σαλαγκούδη ντρόπιασε πάλι όλο το Survivor!

Απογοητευτική για ακόμη μια φορά

13 Ιανουαρίου 2021 23:41
Αυτή ψηφίστηκε πιο δημοφιλής; Η Ανθή Σαλαγκούδη ντρόπιασε πάλι όλο το Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει φανεί ξεκάθαρα, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι και η καλύτερη παίκτρια του Survivor αγωνιστικά, με πολλούς να τη θεωρούν ως την χειρότερη όλων των εποχών, ζητώντας μαζικά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι.

Η ίδια επιβεβαιώνει καθημερινά ολοένα περισσότερο αυτό τον ισχυρισμό, παρότι τελικά γίνεται η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία του κοινού, με τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να αποτελεί την πιο δημοφιλή παίκτρια των Διασήμων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον πρόκειται για κακή ψήφο, με τη Σαλαγκούδη να είναι πάλι απογοητευτική.

Survivor 4: Απογοήτευσε και πάλι η Ανθή Σαλαγκούδη

Η παίκτρια των Διασήμων πριν καν αρχίσει να παίζει με αντίπαλο την Έλενα Κρεμλίδου… έπεσε από την εξέδρα στη θάλασσα και στη συνέχεια περπατούσε σαν να βρίσκεται… σε πασαρέλα. Δεν χρειάζεται, μάλλον, να προσθέσουμε ποιος πήρε τον πόντο, με τους Μαχητές να πραγματοποιούν τότε το 2-0.

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διασήμους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς από το πρωί της Τρίτης!

Οι Διάσημοι, όπως και οι Μαχητές νωρίτερα, έχουν αρχίσει να χωρίζονται σε κλίκες με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκονται στα "μαχαίρια" από την περασμένη εβδομάδα όταν και η δεύτερη έδωσε την τραγουδίστρια υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα, αφού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών είναι κάκιστες!

Survivor διαρροή 13/01

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι σήμερα έχουμε αγώνισμα με το έπαθλο να είναι κάτι που θα βοηθήσει τις δύο ομάδες στην επιβίωσης τους στην παραλία!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας;

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Από τα πλάνα που μόλις πήραμε είδαμε πως ο στίβος μάχης είναι ακριβώς ο ίδιος με αντίστοιχο από τα πρώτα επεισόδιο! Σε ένα αγώνισμα που είχαν κερδίσει οι Μαχητές αλλά με μεγάλη δυσκολία! Ο στίβος μάχης είναι ίδιος αλλά ο στόχος διαφορετικός! Η παραγωγή αποφάσισε να βάλει έναν στίβο στον οποίο τα είχαν καταφέρει περίφημα οι Διάσημοι παρότι τελικά έχασαν εκείνο το έπαθλο!

Ήταν ένας στίβος μάχης όπου αρκετοί παίκτες των Διασήμων έφταναν πρώτοι στο στόχο και αυτό θέλει να καταφέρει η παραγωγή σήμερα! Να υπάρχει ανταγωνισμός!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα νικητές είναι οι Μαχητές, ενώ στα αυτιά μας έχει φτάσει ότι τουλάχιστον απόψε οι Διάσημοι θα είναι ανταγωνιστικοί! Ωστόσο με τις οικογένειές τους θα επικοινωνήσουν οι Μαχητές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share