Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr - Αυτή η ομάδα κέρδισε σήμερα

Με το εντυπωσιακό 10-2!

10 Ιανουαρίου 2021 23:12
Survivor 4: Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr - Αυτή η ομάδα κέρδισε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ποια είναι η ομάδα που κέρδισε σήμερα το αγώνισμα επάθλου; Διάσημοι ή Μαχητές; Το Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά έπεσε μέσα!

Σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως και σήμερα οι Μαχητές θα είναι οι μεγάλοι νικητές του επάθλου φαγητού και έτσι και έγινε και μάλιστα αρκετά εύκολα!

Τι και αν η παραγωγή αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων με την προσθήκη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι Διάσημοι έχασαν πιο εύκολα από ποτέ με το ταπεινωτικό 10-2! Οι Διάσημοι αν και αρχικά προηγήθηκαν 1-0 δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να είναι ανταγωνιστικοί κι έτσι για ακόμα μια φορά έμειναν νηστικοί!

Δείτε το τέλος του αγώνα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Έξαλλος ο Κονδυλάτος κατά την Κάτιας - «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Σε έξαλλη κατάσταση είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και δεν δίστασε να ξεσπάει κατά της Κάτιας.

Με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής στο προηγούμενο συμβούλιο, ο παίκτης των Διάσημων έβαλε τα κλάματα και έδειξε φανερά την απογοήτευση του με αυτή την απόφαση.

Λίγα λεπτά μετά, ο Περικλής δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;

Δεν κατάλαβα και το λέω έτσι ανοιχτά πια γιατί όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών και ας προέρχεται και από γυναίκα γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share