Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έμεινε μισός: Ο «γεματούλης» του Survivor 4 που έγινε αγνώριστος σε 15 μέρες

Και όχι, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος

8 Ιανουαρίου 2021 14:38
Έμεινε μισός: Ο «γεματούλης» του Survivor 4 που έγινε αγνώριστος σε 15 μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 4 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, με τους παίκτες να παλεύουν να κερδίσουν την επιβίωσή τους, ενώ ένας εξ αυτών έγινε αγνώριστος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όντας νωρίτερα… γεματούλης.

Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι αρκετοί παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι, προκειμένου να χάσουν κιλά, εκτός από το να δοκιμάσουν φυσικά τις αντοχές τους. Το δεύτερο είναι εξίσου δεδομένο, κάτι που καταλάβαμε στην αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου, αλλά και η μείωση του πάχους είναι ένα ζητούμενο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμη, βέβαια, οι περισσότεροι παίκτες να σημειώσουν μεγάλη διαφορά, με την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου να εγκαινιάζει μια στήλη, που δείχνει πώς είναι άπαντες σήμερα σε σύγκριση, τόσο με παλιότερη φωτογραφία στο Instagram όσο και με την επίσημη φωτογράφιση πριν από το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Αυτός ο παίκτης έχει τη μεγαλύτερη διαφορά σε δύο εβδομάδες

Ένας εκ των παικτών, όμως, φαίνεται να σημειώνει ήδη σημαντική διαφορά στα κιλά, έστω κι αν αυτό δε σχολιάστηκε στην εκπομπή. Συγκρίνοντας την φωτογραφία του Instagram με μια από το Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει χάσει αρκετά κιλά. Ο ζαχαροπλάστης, βέβαια, αρχίζει να σημειώνει μια σημαντική διαφορά από την επίσημη φωτογράφιση, αλλά η απώλεια κιλών συνεχίζεται κανονικά στη διάρκεια του ριάλιτι.

Εκεί, λοιπόν, που θα περίμενε κανείς παίκτες σαν τον Τριαντάφυλλο να έχουν χάσει αυτά τα κιλά, βλέπουμε τελικά τον Παπαδόπουλο, που εσχάτως γλίτωσε την αποχώρηση στη σχετική ψηφοφορία, με την Αγγελική Λάμπρη τελικά να γυρίζει σπίτι της, να έχει αλλάξει την εικόνα του.

Survivor Κώστας Παπαδόπουλος αλλαγή κιλά

Δεν είναι, βέβαια, ο μόνος παίκτης, του οποίου η εικόνα έχει αλλάξει, αλλά οι περισσότεροι σημειώνουν διαφοροποιήσεις κυρίως στην εμφάνιση ή την κώμη τους. Τα κορίτσια είναι, ασφαλώς, διαφορετικά χωρίς μακιγιάζ και οι άνδρες έχουν δει το μαλλί τους να παίρνει όγκο, με παίκτες και των δύο φύλων να αρχίζουν επίσης να χάνουν κιλά. Ο Παπαδόπουλος, όπως, είχε ένα συνδυασμό απώλειας σε κιλά και αύξησης σε όγκο μαλλιών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share