Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την χθεσινή αποχώρηση της Αγγελικής - Δεν ήταν τελευταία στην ψηφοφορία;

Τρομερό και αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Ιανουαρίου 2021 10:08
Survivor αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την χθεσινή αποχώρηση της Αγγελικής - Δεν ήταν τελευταία στην ψηφοφορία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Παρελθόν από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποτελεί η Αγγελική Λάμπρη, η οποία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό συμβούλιο!

Δύο βδομάδες ζωής έκλεισε το Survivor 4 και οι Διάσημοι μετρούν ήδη 2 απώλειες, αφού και στις δύο εβδομάδες αποχώρησε δικός τους παίκτης! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η χθεσινή αποχώρηση δεν ήταν και τόσο καθαρή!

Survivor Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την χθεσινή αποχώρηση της Αγγελικής - Δεν ήταν τελευταία στην ψηφοφορία;

Συγκεκριμένα η Αγγελική Λάμπρη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Ελευθερία Ελευθερία από τους Διασήμους και τους Κώστα Παπαδόπουλο και Σοφία Μαργαρίτη από τους Μαχητές! Αυτό που μας προκαλεί όλους εντύπωση είναι πως γίνεται μια τόσο αγαπητή ηθοποιός μέσα από έναν συγκεκριμένο ρόλο σειράς που σημείωνε 60% τηλεθέαση και σαρώνει ακόμα και στις επαναλήψεις, όπως το "Παρά Πέντε" να συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από δύο παίκτες που μέχρι πριν δύο εβδομάδες τους γνώριζαν μόνο οι συγγενείς και φίλοι τους!

Και εντάξει για τον Κώστα Παπαδόπουλο να το δεχτούμε, διότι είναι ένας από τους παίκτες που έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του στο Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη πως γίνεται να συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από την Αγγέλα; Κι εδώ έρχεται η αποκάλυψη που σας είχαμε κάνει λίγες μέρες πριν!

Survivor: Σκάνδαλο με την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη!

Ποια ήταν η αποκάλυψη αυτή; Πως η Αγγελική Λάμπρη είχε κλείσει μια από τις πιο συμφέρουσες οικονομικά (για την ίδια) συμφωνίες με την παραγωγή του Survivor, την ίδια στιγμή που δεν είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή και να είναι από τις πλέον αδιάφορες προσωπικότητες στο νησί που η απουσία της δεν θα γίνει αντιληπτή από κανέναν!

Survivor Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με την χθεσινή αποχώρηση της Αγγελικής - Δεν ήταν τελευταία στην ψηφοφορία;

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως στην παραγωγή είχαν "μετανιώσει" ήδη για την συμφωνία αυτή και πως ήθελαν να βρουν τρόπο να την βγάλουν από το παιχνίδι, τόσο πολύ που δεν αποκλείεται να "μαγειρεύτηκαν" και αποτελέσματα; Λέτε; Πάντως εμείς στις συμπτώσεις δεν πιστεύουμε τόσο εύκολα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share