Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/01: Αυτός ο παίκτης μπαίνει στο επεισόδιο της Κυριακής!

Σε ποια ομάδα;

8 Ιανουαρίου 2021 13:28
Survivor spoiler 10/01: Αυτός ο παίκτης μπαίνει στο επεισόδιο της Κυριακής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο νέος παίκτης που θα δούμε στο ριάλιτι από το επεισόδιο της Κυριακής (10/01) και σε ποια ομάδα μπαίνει;

Φυσικά και αναφερόμαστε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μπορεί να άργησε αλλά τελικά θα την δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης! Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv είχε ταξιδέψει εξ αρχής για τον Άγιο Δομίνικο παρέα με τους υπόλοιπους παίκτες άρα γνωρίζονται από... πρώτο χέρι!

Μάλιστα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναμένεται να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια από τους Μαχητές ενώ αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη δες εδω.

Survivor spoiler: Νικητής προηγούμενου ριάλιτι συμφώνησε και μπαίνει στο Survivor 4!

Survivor spoiler: Οι νέες αφίξεις στο Survivor συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε πρόσωπα που δεν φανταζόμαστε, όπως αυτά εδώ τα δυο!

Τη νέα «βόμβα» βέβαια πέταξε το Πρωινό το πρωί της Παρασκευής. Ο Τάσος Ξιαρχό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα των Διάσημων και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η παραγωγή του Survivor προσέγγισε τις τελευταίες μέρες τον Τάσο Ξιαρχό και μετά την ικανοποιητική αμοιβή που συμφωνήθηκε εκκρεμούν οι υπογραφές ώστε να ετοιμάσει τη βαλίτσα του για τον Άγιο Δομίνικο. Δυνατή προσωπικότητα, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος είχε νικήσει και στο J2US, θα επηρεάσει σίγουρα την ομάδα με την παρουσία του στο νησί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share