Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Βάσω Καραντάσιου - Ιβάν Σβιτάιλο - Αυτές είναι οι δύο βόμβες στους Διασήμους!

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα των Διασήμων!

5 Ιανουαρίου 2021 11:18
Survivor spoiler: Βάσω Καραντάσιου - Ιβάν Σβιτάιλο - Αυτές είναι οι δύο βόμβες στους Διασήμους!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η αδυναμία των Διασήμων στα αγωνίσματα έχει σημάνει συναγερμό στην παραγωγή του Survivor, η οποία ψάχνει επειγόντως νέους δυνατούς παίκτες!

Όπως αποδείχθηκε η είσοδος της Ανθής Σαλαγκούδη μόνο αγωνιστικά δεν ενίσχυσε την ομάδα των Διασήμων αφού φαίνεται ακόμα πιο αδύναμη από τους παίκτες που υπήρχαν ήδη στην ομάδα! Γι' αυτό και ο Ατζούν με τους συνεργάτες του ψάχνουν νέους παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα!

Δύο από αυτούς είναι η Βάσω Καραντάσιου και ο Ιβάν Σβιλάιτο! Πρόκειται για δυνατά κορμιά και ειδικά η πρώτη ήταν αθλήτρια του βόλεϊ, αρκετά γυμνασμένη και είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, οπότε σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα των Διασήμων! Ο δεύτερος είναι γνωστός ηθοποιός και χορευτής!

Σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά, τα δύο παιδιά βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor και το σενάριο να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθούν στην ομάδα των Διασήμων είναι πέρα για πέρα ορατό!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Survivor: Ποια είναι η Βάσω Καραντάσιου;

Η Βασιλική (Βάσω) Καραντάσιου είναι Ελληνίδα πρώην αθλήτρια του Μπιτς βόλεϊ. Η Βάσω Καραντάσιου γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1973 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, όπου κι έμεινε μέχρι τα 8 της χρόνια. Κατάγεται όμως από το χωριό Ρόσκα της Ευρυτανίας.

Το 1996 αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδικότητα την παιδαγωγική. Από το 2001 υπηρετεί στο Λιμενικό ενώ από τα μόρια που πήρε από τον αθλητισμό σπούδασε και στη Σχολή Δημοσιογραφίας. Το 2010 η Καραντάσιου και η εργασιακή ψυχολόγος Χριστίνα Νικολοπούλου δημιούργησαν τον πρώτο κλειστό χώρο μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα.

Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε με το άθλημα του βόλεϊ και πρωτόπαιξε στην ομάδα του ΑΓΣ Βύρωνος, που μόλις άρχισε να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, ενώ στην ηλικία των 18 ετών κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Νεανίδων. Μετά από μια αξιόλογη και πετυχημένη πορεία με διακρίσεις, κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών έχοντας λάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις, και οδήγησε τον ΑΓΣ Βύρωνος στην Α2. Το 1995 παίρνει μεταγραφή στην ομάδα των Βριλησσίων κατακτώντας τίτλους το 1996 και 1997.

Το καλοκαίρι του 1994 το μπιτς βόλεϊ μπήκε στη ζωή της Βάσως Καραντάσιου, περισσότερο για να βγάλει το χαρτζιλίκι της.Με συμπαίκτρια τη Ιουλία Σαλτσεβιτς πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου κέρδισαν μεταξύ αυτών και τη Λία Μήτση, ίνδαλμα της. Στη μέση της χρονιάς και ενώ η Ιουλία Σαλτσεβιτς αναγκάζεται να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, η Βάσω αποφασίζει να τα παρατήσει. Ευτυχώς η Έφη Σφυρή της κάνει πρόταση-συνεργασίας και εκείνη δέχεται. Το δίδυμο αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία, μιας που έφερε τις πρώτες μεγάλες διακρίσεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων.Χωρίς καμιά βοήθεια από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και των σωματείων τους στο βόλεϊ, αρνιούνται κάλεσμα από την Εθνική Γυναικών και παίζουν στα προκριματικά με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Για έναν πόντο μένουν εκτός 16αδας.Η ομάδα πετυχαίνει τις πιο σημαντικές επιτυχίες του αθλήματος με αποκορύφωμα κατάληψη της 3ης θέσης του Τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών που διεξήχθη στη Ρόδο. Βάσω και Έφη ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τον καλύτερο τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 παίζοντας μπροστά στο ελληνικό κοινό κατακτώντας τη 9η θέση. Με το τέλος της Ολυμπιάδας η Βάσω αλλάζει παρτενέρ, λόγω τραυματισμού της Έφης, επιλέγοντας τη Βίκυ Αρβανίτη. Η χημεία μεταξύ τους φέρνει ανέλπιστες διακρίσεις. Πρωταθλήτριες Ευρώπης, φιναλιστ σε παγκόσμια σιρκουί και πλασάρισμα στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης. Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και τρίτη Ολυμπιάδα για Βάσω Καραντάσιου, στο Πεκίνο το 2008. Το τέλος της χρονιάς σηματοδοτεί και το «αντίο» της Βάσως Καραντάσιου.

Η Βάσω Καραντάσιου είναι παντρεμένη με τον επίσης διεθνή αθλητή της πετοσφαίρισης Νίκο Ρουμελιώτη και έχουν ένα γιο τον Κωνσταντίνο.

 Survivor spoiler: Βάσω Καραντάσιου

 Survivor spoiler: Βάσω Καραντάσιου

Survivor: Ποιος είναι ο Ιβάν Σβιτάιλο;

Ο Ιβάν Σβιτάιλο (Γιάλτα, 1985) είναι Ελληνο-ρώσος χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1985 στη Γιάλτα όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Ρωσία ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Το 1995, σε ηλικία 10 ετών, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στην Ελλάδα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες χορευτικές ομάδες με τις οποίες συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη, μπαλέτο στην Εθνική Λυρική Σκηνή ενώ ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο ως χορευτής το 2006.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου δούλεψε σαν χορευτής ενώ έκανε σπουδές υποκριτικής στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2011 ξεκινώντας την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό το 2014 από την παρουσία του στην εκπομπή μουσικής θεματολογίας για διασημότητες Just the 2 Of Us στο Mega Channel. Εκεί διαγωνίστηκε μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Κάτω Παρτάλι υποδυόμενος τον Ρούσο Ρουσουνέλο. Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του show χορού So You Think You Can Dance στον ANT1. Από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι σήμερα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1.

Survivor spoiler: Ιβάν Σβιτάιλο

Survivor spoiler: Ιβάν Σβιτάιλο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share