Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Διψάνε για s@x οι Διάσημοι - Ποιος παίκτης αυνανίζεται;

Πέφτει η @@@ σύννεφο!

8 Ιανουαρίου 2021 06:53
Survivor 4: Διψάνε για s@x οι Διάσημοι - Ποιος παίκτης αυνανίζεται;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όρεξη για χαβαλέ είχε η Αγγελική Λάμπρη, πριν αποχωρήσει από το Survivor και φαίνεται πως έβγαλε λαβράκι!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, λίγο πριν το συμβούλιο, έκανε χαβαλέ πως είδε παίκτη της ομάδας να αυνανίζεται και μερικοί τσίμπησαν καθώς φάνηκε πως παρότι δεν έχει δει κάποιον υπάρχουν παίκτες που τους λείπει το σεξ και ικανοποιούνται μόνοι τους στην παραλία!

Ένας από τους παίκτες που έχει μεγάλη έλλειψη από σεξ και το παραδέχτηκε είναι και ο Αλέξης Παππάς, που τόνισε πως αν είχε να διαλέξει ανάμεσα σε σεξ και φαγητό θα διάλεγε το πρώτο!

Δείτε το επικό περιστατικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 07/01: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι μέσα από το παιχνίδι - Ποιος τους "έδωσε"

Survivor spoiler: Το σημερινό επεισόδιο κατάφερε να προσφέρει αρκετά στο τηλεοπτικό κοινό από μάχες μέχρι και καυγάδες αλλά αυτό που δεν περίμενε να δει κανείς είναι να ανακαλυφθεί το πρώτο ζευγάρι μέσα από το παιχνίδι. Επίσης δείτε και ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο αλλά και τι ήταν αυτό.

Survivor spoiler: Το ζευγάρι του παιχνιδιού

Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύφθηκε το πρώτο ειδύλλιο το οποίο φαίνεται να είναι ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά αυτό όμως δεν κατάφερε να μείνει κρυφό από έναν άλλο παίχτη.

Ειδικότερα στην καλύβα των Διασήμων φάνηκε ένα πλάνο το οποίο έδειχνε την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να είναι αγκαλιά, όπου αμέσως ο Τριαντάφυλλος φώναξε στην υπόλοιπη ομάδα "Παιδιά, πάμε για παντρειά το καλοκαίρι στη Πάφο".

Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι στο Survivor.

Από ότι φαίνεται όμως οι δύο τους δεν το διέψευσαν διότι δεν το κρύβουν από την υπόλοιπη ομάδα, αφού όταν ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε σε αυτούς, οι ίδιοι δεν φαίνεται να προσπάθησαν να το αρνηθούν.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share