Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler 04/01 οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Ιανουαρίου 2021 21:25
Survivor spoiler 04/01 οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (04/01) στο Survivor 4 για Διάσημους και Μαχητές! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor 4 ξεκίνησε με άνετη νίκη των Μαχητών επί των Διασήμων για έπαθλο φαγητού και σήμερα οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Εκτός όμως από αυτό ο νικητής θα απολαύσει και ένα έπαθλο που θα βοηθήσει την επιβίωσή τους στην καλύβα!

Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας, με τους Διάσημους να μην θέλουν να χάσουν άλλον παίκτη τόσο γρήγορα και τους Μαχητές να έχουν, όπως πάντα, το προβάδισμα!

Survivor spoiler, 04/01 Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/01)

Απόψε (04/01) λοιπόν έχουμε τη πρώτη μάχη για την ασυλία με την ομάδα που θα χάσει να δίνει έναν παίκτη υποψήφιο, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία όπως την περασμένη βδομάδα και γίνουν περισσότεροι! Βλέποντας το trailer του επεισοδίου του Survivor και του σημερινού αγωνίσματος καταλαβαίνει πως είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Μαχητών!

Ιδιαίτερα απαιτητικός στίβος μάχης με κολύμπι μέσα στη θάλασσα, ταχύτητα, αντοχή και στόχο! Οι Μαχητές είναι ξεκάθαρο φαβορί από πρώτη όψη! Θα τα καταφέρουν όμως;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 04/01 νικητής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι οι Μαχητές! Πως θα γινόταν άλλωστε αλλιώς; Πως θα κέρδιζαν οι Διάσημοι σ' έναν τέτοιο στίβο μάχης!

Επομένως στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι θα κληθούν, για ακόμα μια φορά, να δώσουν τουλάχιστον έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση! Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το βράδυ για ένα τέταρτο θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές ώστε το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει τον αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας για την χαμένη ομάδα, από όπου την Τετάρτη το βράδυ θα προκύψει και ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά από δύο εβδομάδες

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share