Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/01: Αυτό είναι το έπαθλο των νικητών που θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

4 Ιανουαρίου 2021 15:07
Survivor spoiler 04/01: Αυτό είναι το έπαθλο των νικητών που θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 04/01: Εκτός από την ασυλία η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να χαρεί ένα έπαθλο που θα αλλάξεις τις συνθήκες διαβίωσης!

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό 4/1 επεισόδιο του Survivor 4 με το πρώτο αγώνισμα για την κατάκτηση της ασυλίας. Και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να μην χάσουν κανέναν παίκτη. Ειδικά οι διάσημοι, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα είχαν έναν παίκτη τους να αποχωρεί.

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός και όλοι οι παίκτες θα κουραστούν πολύ, αφού οι προμήθειες και η διαβίωση τους στο νησί δεν φτάνουν για να έχουν την κατάλληλη ενέργεια. Ενώ, το στοιχείο της πίστας θα είναι το νερό.

Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, έδειξε αποκλειστικά αποσπάσματα από το σημερινό αγώνισμα με πρωταγωνίστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αν ήταν άντρας θα ήταν σίγουρα ο νέος Ντάνος.

Αυτό είναι το έπαθλο των νικητών που θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης

Η εκπομπή έκανε ακόμη ένα spoiler για τα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ στο ριάλιτι. Συγκεκριμένα, το έπαθλο των νικητών θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης της νικήτριας ομάδας στο νησί. Βέβαια, δεν έδειξα κανένα απόσπασμα για να μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίσης, στο συμβούλιο θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και η ψηφοφορία θα είναι... πικάντικη. Ποια ομάδα ωστόσο κερδίζει;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share