Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Από τις "8 Λέξεις" στον Άγιο Δομίνικο - Αυτή είναι η γυναικάρα που μπαίνει στο Survivor

Τρομερό παρασκήνιο: Θα βαρέσει 90% τηλεθέαση!

2 Ιουλίου 2020 08:52
Survivor Διαρροή: Από τις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει από την πρώτη στιγμή του ριάλιτι πρώτο όλες τις αποκλειστικότητες και τις διαρροές!

Εδώ σας έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή πως το Survivor επιστρέφει με τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα στις 03 Ιανουαρίου του 2021! Ένας χρόνος, βασικά ενάμισης, ήταν αρκετός χωρίς το αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και πλέον είναι οριστικό πως επιστρέφει! Οι φανς του Survivor μπορούν να πανηγυρίζουν αφού ακόμα και αν ξεσπάσει δεύτερο κύμα του κορωνοϊού τα μέλη της παραγωγής είναι διατεθειμένα να το πάνε μέχρι τέρμα! Άλλωστε φέτος υπήρξαν Survivors για άλλες χώρες τα οποία, μετά από μια διακοπή λόγω του COVID 19, συνεχίστηκαν κανονικά! Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και του χρόνου, εφόσον προκύψει ανάλογο ζήτημα!

Πάμε όμως και στο αγωνιστικό κομμάτι! Στην τελευταία μας επαφή σας ενημερώσαμε για το πρώτο μεγάλο ΟΧΙ παίκτη προς την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ! Σήμερα σας έχουμε ένα ακόμα όνομα που βρίσκεται στη λίστα και εφόσον πει το ΝΑΙ θα προκαλέσει εγκεφαλικά σε κάθε άνδρα τηλεθεατή που θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει με μαγιό!

Ποια είναι η κούκλα ηθοποιός που βρίσκεται στη λίστα; Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το καυτό ρεπορτάζ!

Πρόκειται για αγαπημένη πρωταγωνίστρια σειράς του ίδιου καναλιού, η οποία μάλιστα την επόμενη σεζόν δεν αναμένεται να συνεχίσει! Φυσικά μιλάμε για την Δανάη Παππά από τις "8 Λέξεις", που γνωρίσαμε πιο παλιά και στο Τατουάζ!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο προηγούμενο Survivor, αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, η κούκλα ηθοποιός βρισκόταν στη λίστα αλλά η περίπτωση της δεν προχώρησε! Πλέον όμως η κατάσταση είναι διαφορετική και σ' αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο... κορωνοϊός! Τα χρήματα που έπαιζαν μέχρι και πριν λίγους μήνες στην αγορά δεν... υπάρχουν πλέον και έτσι μια εξαιρετικά οικονομικά πρόταση από το Survivor δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν!

Η Δανάη Παππά δεν πετάει την "σκούφια" της να πάει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν είναι ψέμα να πούμε πως ενδεχόμενη παρουσία της στο Survivor θα απογειώσει την ίδια και οικονομικά και... επαγγελματικά! Η ίδια δεν έχει δεχτεί προς το παρόν κάποια κρούση αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, τόσο του ΣΚΑΙ, όσο και της παραγωγής της Ατζούν media!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα ακολουθούν ρεπορτάζ για ονόματα παικτών, κυρίως της ομάδας των Διασήμων, που θα δέχονται κρούση από την παραγωγή ώστε να πάρουν μέρος στο Survivor 4!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share