Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Κούκλα ηθοποιός του Τατουάζ στο Survivor 4! Αποκλειστικό

Αποκλειστική βόμβα!

12 Φεβρουαρίου 2020 09:02
Survivor Διαρροή: Κούκλα ηθοποιός του Τατουάζ στο Survivor 4! Αποκλειστικό

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site γύρω από τις αποκλειστικότητες του Survivor και σήμερα σας φέρνει στο φως ηθοποιό γυναίκα και κούκλα από το Τατουάζ που δέχεται πιέσεις για το Survivor 4!

Μετά το πρώτο spoiler για το Survivor 4 που διαβάσατε μόνο εδώ αποκλειστικά αλλά και τις προτάσεις σε κούκλο Έλληνα ηθοποιό και διάσημο Έλληνα τραγουδιστή το Athensmagazine.gr σας φέρνει ακόμα μια αποκλειστικότητα!

Ποια είναι η κούκλα Ελληνίδα ηθοποιός, την οποία μάθαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Τατουάζ, που φέρεται να έχει στα χέρια της μια πολύ δελεαστική πρόταση για να μπει στο Survivor 4 και να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Όλοι θυμάστε πως την πρώτη χρονιά του Survivor έδινε μεγάλη μάχη στην τηλεθέαση με το Τατουάζ, με την σειρά να κλέβει στην συνέχεια το μεγάλο ατού του ριάλιτι, τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Έτσι ο Ατζούν και η παραγωγή κοιτάνε με μια αντίστοιχη κίνηση και να πάρουν το μεγάλο όνομα του Τατουάζ!

Άλλωστε μετά το όχι από τον διάσημο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να επανέλθει με μια μεγάλη... μεταγραφή! Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr στον "κυκλώνα" της παραγωγής του Survivor φιγουράρει πρώτο το όνομα της Δανάης Παππά!

Πρόκειται για μια κούκλα ηθοποιό που σίγουρα θα μαγνητίσει την προσοχή και την τηλεθέαση ωστόσο οι δυσκολίες είναι μεγάλες! Η Δανάη Παππά βρίσκεται στο πικ στην καριέρα της, δεν της λείπει κάτι για να αναζητά την δόξα μέσα από ένα τόσο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης και δεν φαίνεται να "καίγεται" για να μπει στο Survivor! Ο μόνος λόγος για να πει το μεγάλο ναι θα είναι η πρόταση σε οικονομικό επίπεδο να αρκετά μεγάλη ώστε να μην κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθούν ρεπορτάζ από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αμέσως μετά το καλοκαίρι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share