Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή την μέρα ξεκινάει το Survivor 4!

Είστε έτοιμοι;

24 Ιουνίου 2020 09:16
Survivor Διαρροή: Αυτή την μέρα ξεκινάει το Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο καθώς και τις διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πρώτοι εδώ διαβάσετε πως από το 2021 θα έχουμε τέταρτο κύκλο ενώ πρόσφατα σας αποκαλύψαμε και το πρώτο μεγάλο ΟΧΙ από στόχο της παραγωγής! Σήμερα σας έχουμε και την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης!

Συγκεκριμένα έδωσαν τα χέρια ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί, με τη μεταξύ τους συμφωνία να περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και τον νέο κύκλο του Survivor.

Όπως είχε από την πρώτη στιγμή γίνει γνωστό, το concept θα αφορά σε Διάσημους και Μαχητές, με το ελληνοτουρκικό πείραμα να έχει καταστήσει σαφές πως το κοινό… δεν συγκινείται ιδιαιτέρως.

Έτσι, επιστρέφουμε στη δοκιμασμένη συνταγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα του νέου κύκλου στον ΣΚΑΪ έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021!

Πρόκειται για ένα χαρτί στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πολλά, γι’ αυτό και άφησε αρκετό καιρό «κενό» μεταξύ τρίτου και τέταρτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Οι σερί σεζόν δεν βγήκαν σε καλό από άποψη τηλεθέασης, επομένως το κανάλι θεωρεί πως η μεγάλη αυτή παύση θα κάνει τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σαφώς πιο πιστά και με μεγαλύτερη όρεξη.

Τα πάντα, βέβαια, θα κριθούν στην επιλογή των παικτών, για την ομάδα των Διασήμων και την ομάδα των Μαχητών! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα σας αποκαλύπτουμε και άλλα ονόματα που δέχονται κρούση από την παραγωγή! Άλλωστε πρώτα εδώ έχετε μάθει πως η παραγωγή του ΣΚΑΙ αλλά και του Τούρκου παραγωγού έχει ξεκινήσει τα κάστινγκ για την ομάδα των Διασήμων αφού στην λίστα βρίσκονται αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και πιστεύουν ότι ταιριάζουν "γάντι" σε αντίστοιχες προσωπικότητες από το Survivor 1, το οποίο ήταν και εκείνο που σάρωσε σε τηλεθέαση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share