Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο, ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα! Ζευγάρι και δεν το κρύβουν

Τρομερό παρασκήνιο! Τρελά ερωτευμένοι

18 Νοεμβρίου 2019 07:19
Survivor: Συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο, ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα! Ζευγάρι και δεν το κρύβουν

Survivor: Τo Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι καθώς και το... κους κους!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει τελειώσει εδώ και μήνες, μπορεί το Survivor All Star να αργεί αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο από αγαπημένους παίκτες που στιγμάτισαν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Δείτε επίσης: Πέθανε παίκτης του Survivor!

Σήμερα θα ασχοληθούμε μ' έναν έρωτα που έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό και πλέον τα παιδιά δεν κρύβονται! Πρόκειται για 2 αγαπημένους παίκτες από τον τελευταίο κύκλο του Survivor που ήταν συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο και στις δύο ομάδες που σχηματίστηκαν και είχαν έρθει από τότε κοντά!

Πλέον έξι μήνες μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα Τουρκίας τα δύο παιδιά είναι αυτοκόλλητα, βρίσκονται συνέχεια μαζί, ανεβάζουν κοινά stories στο Instagram ενώ κάνουν και μερικά ταξιδάκια αναψυχής! Εκείνη κούκλα και κορίτσι "μάλαμα", κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το καλημέρα, κυρίως λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς που είχε στο παιχνίδι και εκείνος ένα από τα παιδιά που δεν προκάλεσαν ποτέ!

Θα σας δώσουμε μια πληροφορία! Η κοπέλα είναι μεγαλύτερη από το παιδί 3 με 4 χρόνια! Πάει κάπου το μυαλό σας; Το Athensmagazine.gr σύντομα θα σας αποκαλύψει τα ονόματα...

Survivor: Αυτοί οι δύο παίκτες είχαν σχέση και δεν το ήξερε κανείς!

Ποιοι πρώην παίκτες από το Survivor φημολογείται ότι είχαν σχέση μεταξύ τους; Ένα ζευγάρι που κανείς δεν γνώριζε ήταν ο Ηλίας Γκότσης με πρώην συμπαίκτρια του στο παιχνίδι επιβίωσης!

Πολλά είχαν ακουστεί για τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου... Σύμφωνα με παλιά δημοσιεύματα το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβριο και φαίνεται να ζούσαν τον έρωτα τους! Τι πραγματικά συνέβη όμως;

Ο Ηλίας Γκότσης να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόταν σε σχέση για 5 χρόνια, με την Χριστίνα, που δεν ανήκει στον κύκλο της showbiz. Την είχαμε δει να τον επισκέπτεται στον Άγιο Δομίνικο σε ένα επεισόδιο, ωστόσο οι δυό τους χώρισαν μετά το παιχνίδι. Μετά ήρθε στην ζωή του η Εύη;

Ο Ηλίας και η Εύη δεν είχαν μιλήσει για την προσωπική τους ζωή και δεν ήθελαν να βγει καμία φήμη για την σχέση τους στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, η Εύη Σαλταφερίδου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Ηλία Γκότση.

«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share