Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Θάνατος σοκ για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor!

Βυθίστηκε στο πένθος!

11 Νοεμβρίου 2019 13:27
Θάνατος σοκ για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor!

Δύσκολες στιγμές ζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η θεία του Τζούλη, η αδελφή του πατέρα του, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Ο νικητής του Survivor 1, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του θεία με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…

Πέθανε παίκτης του Survivor!

«Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο.

Γιώργος Αγγελόπουλος πένθος

Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο». [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που δημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram :

Survivor Βόμβα: Δίνουν 500.000 ευρώ στο χέρι στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να μπει στο Survivor All Star!

To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την αρχή του Survivor 1 σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πρώτοι εδώ μάλιστα διαβάσατε πριν λίγους μήνες ότι ο Ντάνος έχει πρόταση στα χέρια του για να μπει στο Survivor All Star που ζαλίζει! Σήμερα θα σας φέρουμε πρώτοι και την αποκάλυψη για το ποσό που θα λάβει ο Γιώργος Αγγελόπουλος εφόσον πει το μεγάλο "ναι" στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και τον Ατζούν!

Παικτες Survivor All Star Γιώργος Αγγελόπουλος

Το ποσό αυτό λοιπόν αγγίζει τα 500.000 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσετε ένα που μπορεί να φτάσει και τα 700.000 ευρώ εφόσον κερδίσει αλλά και το 1.000.000 ευρώ από χορηγίες, δηλαδή για παράδειγμα από την εταιρεία του μαγιό που θα φοράει!

Αυτός είναι και ο λόγος λοιπόν που μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει αρνηθεί ή διαψεύσει πως θα πάρει μέρος στο Survivor All Star, όσο και αν επιμένει πως το χρηματικό ποσό δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο! Πως να μην παίξει;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share