Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε παίκτης του Survivor!

Σοκ!

3 Νοεμβρίου 2019 10:59
Πέθανε παίκτης του Survivor!

Ο Rudy Boesch, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor της Αμερικής πέθανε σε ηλικία 91 ετών. Ο αστέρας του ριάλίτι πέθανε την Παρασκευή το βράδυ, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε.

Ο 91χρονος έπασχε από τη νόσο Αλτσχαιμερ. Η κόρη του επιβεβαίωσε την ασθένεια του στις αρχές του έτους, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον θάνατό του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης!

Το 2000 συμετείχε στην πρώτη σεζόν του Survivor, που πραγματοποιήθηκε στο Βόρνεο.

Αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό και έκτοτε το κοινό τον ακολουθούσε φανατικά.

Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας της Αφροδίτης Σκαφίδα! Και δεν είναι άνδρας!

Survivor: Το Survivor Ελλάδα Τουρκίας που είδαμε στον ΣΚΑΙ στις αρχές του 2019 είχε αρκτούς δυνατούς παίκτες!

Η ελληνική, αλλά και η τούρκικη πλευρά αποτελούνταν από εξαιρετικούς και τρομερά αθλητικούς διαγωνιζόμενους. Οι μάχες ήταν σκληρές και άντρες και οι γυναίκες έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους.

Γι’ αυτό σε κάθε στίβο μάχης έπεφταν κορμιά και τα αποτελέσματα ήταν πάντα πολύ κοντά. Μία από τις πιο δυνατές και γρήγορες παίκτριες ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία είναι επαγγελματίας αθλήτρια και μάλιστα με πολλές διακρίσεις.

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ. Survivor: Ρία Κολοβού, η πιο καυτή - αυθευντική παίκτρια! Μετά τον Άγιο Δομίνικο κολάζει και την Ελλάδα

Δείτε την με τον αγαπημένο της σκυλάκο, να είναι σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Η ίδια έγραψε: «I love my dog “Melina”».

Δείτε το συγκεκριμένο post στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Το ισχυρό χτύπημα του καρκίνου για αγαπημένο παίκτη!

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

αρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share