Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Ζευγάρι ο Σπύρος με την Δήμητρα; Το ταξίδι στην Ιταλία και οι... αγκαλιές!

Τι τρέχει ανάμεσα στα δύο παιδιά;

10 Ιουλίου 2019 15:47
Survivor: Ζευγάρι ο Σπύρος με την Δήμητρα; Το ταξίδι στην Ιταλία και οι... αγκαλιές!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί το Survivor να τελείωσε ωστόσο το Athensmagazine.gr παραμένει το μόνο site στην Ελλάδα που σας μεταφέρει... κους κους και αποκαλύψεις από το αγαπημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν πριν 10 ημέρες ωστόσο οι παίκτες συνεχίζουν να απασχολούν τα Μέσα με τις αναρτήσεις τους στο Instagram και την προσωπική τους ζωή!

Δύο από αυτά τα παιδιά είναι ο Σπύρος Γουρδούπης γνωστός και ως Dc Pips και η φιναλίστ του ελληνικού Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση! Τα παιδιά αυτά ήταν πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο και δείχνουν να έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης! Survivor: Ο Σπύρος αποκαλύπτει! Ποια η σχέση του Ατακάν και της Δαλάκα;

Μάλιστα χτες, Τρίτη, ο Σπύρος πήρε το πτυχίο του και η... βράβευση έγινε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία! Δίπλα του, όπως καταλαβαίνετε, βρέθηκε και η Δήμητρα, η οποία έκανε το ταξίδι για να καμαρώσει από κοντά την μεγάλη αυτή επιτυχία του Σπύρου! Ωστόσο η Δήμητρα ήταν η μοναδική παίκτρια του Survivor που έκανε το ταξίδι αυτό στην γείτονα χώρα!

Μάλιστα τα δύο παιδιά έχουν ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στο social media αλλά μεταξύ τους δεν παίζει το παραμικρό ερωτικό! Σπύρος και Δήμητρα είναι κολλητοί φίλοι και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία! Μέχρι εκεί όμως...

Survivor Τελικός: Αυτή ήταν η διαφορά στις ψήφους ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα!

Survivor Αποκλειστικό: Το Athensmagazine.gr για ακόμα ένα πρωινό είναι εδώ για να σας φέρει το παρασκήνιο από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Μπορεί ο τρίτος κύκλος να τελείωσε εδώ και 4 ημέρες ωστόσο το Athensmagazine.gr δεν σταματάει τις αποκλειστικότητες! Μια από αυτή απόψε είναι κάτι που έχετε αναζητήσει αρκετά από τη μέρα του ελληνικού τελικού και μετά και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση!

Ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους; Πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει καθώς μιλάμε πως ο νικητής είχε κριθεί από τα πρώτα λεπτά μιας και η διαφορά ήταν απίστευτα μεγάλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Κατερίνα Δαλάκα συγκέντρωσε ένα ποσοστό που φτάνει κοντά στο 78% με την Δήμητρα Βαμβακούση να ακολουθεί μόλις κοντά στο 22%! Απ' ότι καταλαβαίνετε το ματς από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει!

Όσον αφορά τον τούρκικο τελικό ποσοστά δεν έχουμε, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως και εκεί η διαφορά ήταν τεράστια με τον Γιουσιούφ να επικρατεί πολύ άνετα της Σεντά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share