Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Τουρκία: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (video)

Γιουσιούφ ή Σεντά;

2 Ιουλίου 2019 07:40
Survivor Τουρκία: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (video)

Survivor: Ολοκληρώθηκε χτες και τυπικά ο τρίτος κύκλος του Survivor καθώς τελείωσε και ο μεγάλος τελικός στην Τουρκία! Ποιος κέρδισε;

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επικρατεί στον μεγάλο ελληνικό τελικό και να κατακτά την πρώτη θέση, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει έναν χρόνο πριν, όταν ο Ηλίας Γκότσης πανηγύρισε τον τίτλο του Survivor 2018!

Μια μέρα μετά ήταν όλοι εκεί! Στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου έπεσε οριστικά η αυλαία του Survivor Ελλάδα Τουρκία με τον τουρκικό τελικό! Γιουσιούφ και Σεντά βρέθηκαν αντιμέτωποι με το έπαθλο των 100.000 ευρώ ανάμεσά τους! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, μεγάλος νικητής για την Τουρκία στο Survivor αναδείχθηκε ο Γιουσιούφ! Ο Τούρκος παίκτης της μαύρης ομάδας είχε μεγάλη διαφορά από την αρχηγό της άσπρης και κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 για τους μαύρους πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή επιτυχία!

Δείτε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Survivor! (Video)

Το Survivor έφτασε στο τέλος του με μία μεγάλη νικήτρια να παίρνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο τελικός της Αλικαρνασσού ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρισμούς!

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε περάσει ήδη στον τελικό, ενώ το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας αποφάσισε πως η δεύτερη φιναλίστ θα είναι η Δήμητρα Βαμβακούση!

Οι δύο κοπέλες, οι οποίες έγιναν φίλες μέσα στο παιχνίδι, έδωσαν στο τέλος τη μάχη για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο κόσμος ψήφισε για τελευταία φορά και ανέδειξε την Κατερίνα Δαλάκα ως τη μεγάλη νικήτρια!

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share