Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο καρκίνος έχει "χτυπήσει" ανελέητα την Δήμητρα Βαμβακούση!

Οι τραγικές ώρες!

11 Ιουλίου 2019 11:14
Survivor: Ο καρκίνος έχει

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Χτες σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor Τελικός: Αυτή ήταν η διαφορά στις ψήφους ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα!

Survivor Αποκλειστικό: Το Athensmagazine.gr για ακόμα ένα πρωινό είναι εδώ για να σας φέρει το παρασκήνιο από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Μπορεί ο τρίτος κύκλος να τελείωσε εδώ και 4 ημέρες ωστόσο το Athensmagazine.gr δεν σταματάει τις αποκλειστικότητες! Μια από αυτή απόψε είναι κάτι που έχετε αναζητήσει αρκετά από τη μέρα του ελληνικού τελικού και μετά και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση!

Ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους; Πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει καθώς μιλάμε πως ο νικητής είχε κριθεί από τα πρώτα λεπτά μιας και η διαφορά ήταν απίστευτα μεγάλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Κατερίνα Δαλάκα συγκέντρωσε ένα ποσοστό που φτάνει κοντά στο 78% με την Δήμητρα Βαμβακούση να ακολουθεί μόλις κοντά στο 22%! Απ' ότι καταλαβαίνετε το ματς από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει!

Όσον αφορά τον τούρκικο τελικό ποσοστά δεν έχουμε, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως και εκεί η διαφορά ήταν τεράστια με τον Γιουσιούφ να επικρατεί πολύ άνετα της Σεντά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share