Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: ''Με περνάει 8 χρόνια και απαντάει σαν παιδάκι'' Με ποιον τα έβαλε ο Παναγιώτης;

Έγινε έξαλλος!

30 Απριλίου 2019 22:57
Survivor Ελλάδα Τουρκία: ''Με περνάει 8 χρόνια και απαντάει σαν παιδάκι'' Με ποιον τα έβαλε ο Παναγιώτης;

Έξαλλος είναι ο Παναγιώτης με παίκτης της αντίπαλης ομάδας στο Survivor με την συμπεριφορά του και αυτά που λέει, λέγοντας πως εκτίθεται μόνος του.

Χθες, ο Εμρέ επέλεξε να παίξει με τον Οκάι και όχι τον Κυριακό, κάτι που σχολίασε Παναγιώτης και "πετάχτηκε" ο Μπόρα, αφού τα λεγόμενα του Παναγιώτη δεν τον έπειθαν. Έτσι ο Παναγιώτης έγινε έξαλλος, καθώς όπως είπε πετάγεται χωρίς να τον απασχολεί το θέμα.
«Με περνάει 8 χρόνια και απαντάει σαν παιδάκι. Δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και εκτίθεται μόνος του…Τι να πω τώρα; Είμαι πολύ νεότερος και τέτοιες χαζομάρες που έχει κάνει αυτός δεν τις έχω κάνει…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχθηκε ο Κυριάκος και τον έκανε να δακρύσει!

Το πρόβλημα υγείας του γιου του έμαθε on air στο Survivor ο Κυριάκος και ξέσπασε σε κλάματα γιατί αγχώθηκε.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε όλους τους Έλληνες παίκτες να απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο γεύμα λόγω Πάσχα, όπου και διάβασαν τις ευχές της οικογένειας τους.
Όταν ήρθε η ώρα του Κυριάκου, την ώρα που διάβαζε το μήνυμα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως του έγραψε η γυναίκα του και αποκάλυψε και στους υπόλοιπους παίκτες, έπαθε διάστρεμμα με αποτέλεσμα να πάει για εξετάσεις, ωστόσο είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler 30/04 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (30/04) από το Survivor; Προσοχή ακολουθεί διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Η Ελπίδα και ο Σπύρος! Οι δύο παίκτες ήταν εκείνη που βγήκαν από την κάλπη, με την μεν Ελπίδα να είναι για πρώτη φορά υποψήφια και τον Σπύρο να αποτελεί τον μόνο παίκτη που για είναι υποψήφιος κάθε φορά που η ομάδα του χάνει την ασυλία!

Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από το Survivor σήμερα αποχωρεί η Ελπίδα, η οποία συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους από τον Σπύρο και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Επομένως ο Σπύρος, για ακόμα μια φορά, κατάφερε να την γλιτώσει!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share