Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/04: Ποια ομάδα κερδίζει στο δεύτερο αγώνα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Απριλίου 2019 09:45
Survivor spoiler 23/04: Ποια ομάδα κερδίζει στο δεύτερο αγώνα;

Survivor spoiler 23/04: Λόγω Μεγάλης Εβδομάδας αυτή θα είναι η τελευταία μέρα προβολής την εβδομάδα αυτή και σήμερα έχουμε δύο αγωνίσματα! Ποιοι τα κερδίζουν;

Αρχικά να αναφέρουμε πως απόψε έχουμε πολύ ξύλο! Στον πρώτο αγώνα θα δούμε τον Ατακάν έξαλλο να ορμάει στον Μπορά, με τον πρώτο να τονίζει ότι ο δεύτερος τον χτύπησε όταν δεν τον έπιασε η κάμερα με αποτέλεσμα ο Ατακάν να βγει από τα ρούχα του! Κάπου εκεί στην μέση θα μπει και η Κατερίνα Δαλάκα με την κατάσταση να ξεφεύγει και η συνέχεια να δίνεται και στον δεύτερο αγώνα της ημέρας!

Εκεί θα δούμε να έρχονται στα χέρια τόσο ο Παναγιώτης με την Σαμπριγιέ όσο και ο Γιουσούφ με τον Χικμέτ με την κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα και τον πρώτο να κρεμάει τον στόχο στο κεφάλι του δεύτερου και τον Χικμέτ να του τον εκτοξεύει πίσω!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι του δεύτερου αγώνα! Και εκεί θα δούμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, Μαύρους και Άσπρους να δίνουν μεγάλη μάχη με τους άσπρους και σε αυτό το αγώνισμα να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με βάση πάντα τις αντιδράσεις των παικτών τα πρώτα πλάνα από το trailer που έχουμε στην διάθεσή σας!

Τώρα αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler αυτό θα το μάθετε με το live το βράδυ ή με την σίγουρη διαρροή, λίγο μετά τις 21:00!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που τους άφησε άφωνους! (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία ανακοίνωση στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Δευτέρας, την οποία και δεν περίμενε κανείς.

Αφορούσε τη βραδιά της Κυριακής.

Πριν τη μάχη για το αμάξι, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι: «Καλώς ορίσατε στο πρώτο αγώνισμα μετά το μεγάλο μας πάρτι. Ένα μεγάλο πάρτι για το οποίο θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Το ονομάσαμε πάρτι της ένωσης, η ένωση όμως έχει ήδη γίνει, όταν ενωθήκατε σε δυο ομάδες, μεικτές. Οπότε αυτό το πάρτι δεν σηματοδότησε κάτι αλλά το κάναμε προς τιμήν όλων των παικτών που έχετε μείνει μέσα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share